Social Giant One Love " Amber "

Picture

Amber is bij ons geboren op 4 Februari 2016. Ze is een dochter van onze dame Snowy en haar vader is Mister T du Monde d'Elias (Roy). Amber is nog lekker aan het groeien maar nu al zien we een stevige dame welke wij erg mooi vinden en belovend voor de toekomst.

Amber heeft een erg leuk karakter, ze kan erg enthousiast zijn maar ook rustig en gemakkelijk in omgang. Haar allerbeste vriendin is Yasmin maar ze speelt ook dagelijks met haar moeder Snowy en haar broer Hero. Verder speelt ze met eigenlijk al onze andere honden maar wat erg speciaal om te zien is, is dat ze echt duidelijk op verschillende manieren kan spelen. Bijvoorbeeld met Yasmin is het vooral rennen, elkaar 'pakken' en soms met geluid maar ze kan ook erg lief en zacht spelen met onze oudste dame en haar tante Noor zonder haar zeer te doen. Binnen enkele seconden kan je haar helemaal gek en aan het spelen krijgen wat meestal gepaard gaat met wat uitdagend blaffen.

Ze heeft de puppycursus met goed succes en veel aandacht voor ons en plezier afgerond en daarna zijn we doorgegaan met basis 1. Ondanks dat ze erg goed luisterd merkte we dat ze Hoopers leuker vind om te doen, en daarom zijn we overgestapt naar die cursus en ondanks dat ze maar een paar lessen heeft gehad is ze toch geslaagd voor haar examen.

Amber houd er erg van om bij je te zijn en als ze gaat slapen, bijvoorbeeld op de bank, ligt ze het liefste tegen je aan.

We genieten erg van Amber en zijn benieuwd hoe ze zal uitgroeien. We hopen, als alles goed gaat, een nestje te krijgen van haar in de toekomst.

Kleur

Stamboomnummer (NHSB)

HD (heupen)

ED (ellebogen)

DNA

Databank Raad van Beheer

Zandkleur

3032750

A

0

Geregistreerd

Klik hier

Picture

MISTER T DU MONDE D'ELIAS

HOUDINI THE GREAT IS DVARISKIU

LEATHERNECK AMERICAN BEAUTY

LEATHERNECK NORTHERN EXPOSURE

MISTIKA BULL IS DVARISKIU

WILL O WAY ROBUSTO COHIBA

SHADY OAK PREMIUM BLEND

SOCIAL GIANT SNOWY

SOCIAL GIANT PAM

DYNAMIC FORCE TOUCHDOWN

MEXX V.D. BULLMA HOVEN

DIVA V.'T. GINDERDOOR

GOOD AND PLENTY FROM HECK TREE

KORONA XENA

Picture
 
Datum Show Plaats Keurmeester Klasse Plaatsing
 
10 December 2016 Winner Amsterdam (NL) Mevr. I. Ontstenk-Schenk Jeugdklasse 5 Zeer goed
18 September 2016 Bullmastiff Clubmatch Wesepe (NL) Dhr. D. Baars Puppyklasse 4 Veel belovend
27 Augustus 2016 Belgische Bullmastiff Clubmatch Kontich (BE) Dhr. S. Harnik Puppyklasse 1 Veel belovend
5 Juni 2016 Dogshow De Baronie Hulten (NL) Dhr. A. Polgar Babyklasse 1 Veel belovend & Beste Bullmastiff Baby