Social Giant Tropical Trip " Binq "

Picture

UPDATE 06-03-2018: BINQ IS INMIDDELS VERHUISD EN HIJ HEEFT HET ERG NAAR ZIJN ZIN!

Binq is een door ons gefokte rode reu, geboren op 14 Juli 2014 en nu dus 3,5 jaar. Hij is een zoon van onze dame Snowy en zijn vader is Irisphride Can't Touch This (Jethro). Door veel verandering in zijn thuis situatie is het voor de eigenaren niet meer mogelijk om voor Binq te zorgen. Wij zijn daarom op zoek naar een goed, liefdevol thuis voor deze kanjer.

Binq is een lieve, vriendelijke reu die houd van knuffelen en aandacht. Hij is opgegroeid met kinderen en kan hier dan ook goed mee omgaan. Hij vind wandelen heerlijk en is dan ook erg vrolijk. Hij accepteert andere honden maar als een hond zich vervelend (heel druk) en/of dominant gedraagt dan reageert hij er wel op en snauwt ze dan af. Binq is relatief energiek en vind het heerlijk om bij je te zijn maar kan ook prima even alleen zijn. Hij kan ook even los in huis verblijven maar wil heel soms dan nog weleens een afstandbediening, schoen of zak met uien opzoeken als tijdverdrijf.

Door de verandering in de huiselijke situatie heeft Binq een wat onstabiele periode gehad en er zal dus weer even (net zoal bij iedere herplaatser) wat aandacht moeten worden gegeven om de bij hem bekende (opvoedings en gedragings) regels duidelijk te maken. Vermoedelijk zal hij dit in een stabiele situatie snel oppikken als hij consequent zijn regels krijgt aangegeven.

We zoeken dus een gezin of eigenaar die deze lieve knuffelaar met eventjes wat extra aandacht en liefde weer aan het deelnemen in een gezin laat wennen en hem een stabiele leefsituatie geeft. Iemand die niet te veel van huis is en/of de mogelijkheid heeft hem lekker mee te nemen. Een plaats waar er genoeg aandacht en knuffels worden gegeven en er leuke dingen met hem ondernomen worden.

Voor informatie, vragen of bij interesse kan men met ons contact opnemen. Binq verblijft momenteel in tijdelijke opvang en we hopen hem dan ook zo snel mogelijk weer in een gewone (gezins)-situatie te plaatsen.

Picture

IRISHPRIDE CAN'T TOUCH THIS

BULLGRIN'S KNOCK YOUR SOCKS OFF AT ARDHUB

IRISHPRIDE MISS CHIEFMAKER

ALL HEROES GIANT AS HAGRID

GARDIENNE RESPECT O'BULLGRIN

BRAEAARON HE MEANS BUSSINESS AT ARDHUB

PEARL STARLIGHT AT MUSSENDUN

SOCIAL GIANT SNOWY

DYNAMIC FORCE TOUCHDOWN

SOCIAL GIANT PAM

GOOD AND PLENTY FROM HECK TREE

KORONA XENA

MEXX V.D. BULLMAHOVEN

DIVA V.'T GiNDERDOOR

Picture
 
  • Picture
  • Picture
  • Picture
  • Picture
  • Picture
  • Picture
  • Picture
  • Picture
  • Picture