Nieuws 2009

Picture
NL

Update van Pam

December 31, 2009

Met Pam gaat alles nog steeds goed. De dekkingen zijn volgens wens verlopen en de afspraak voor de echo is gemaakt en staat vast op 28 januari 2010. Ook hebben we nieuwe foto's geplaatst. Gelukkig blijven de honden hier redelijk rustig onder het vuurwerk geknal.

 
NL

Pam verwacht pups!

December 29, 2009

Zoals jullie hebben kunnen lezen gaat Pam haar derde nestje tegemoet. Pam is gedekt door Dynamic Force Touchdown ‘Gandor’, een impostante lieve reu met goede uitslagen. Over vier weken krijgt ze een echo en zullen we zien of de dekking succesvol is geweest, dus verder is het afwachten. Inmiddels zijn de eerste reserveringen reeds geplaatst.

Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Social Giant

December 21, 2009

We hebben de kennelnaam Social Giant en de dames Pam en Noor overgenomen van Paul en Juliën. Samen met onze dames Angel en Dizzy gaan wij vol enthousiasme de kennel Social Giant voortzetten met onze eigen visie. Wij wensen iedereen prettige feestdagen en een gezond 2010!

Picture
 
NL

Dogachtigen Show

December 06, 2009

We hadden Angel en Dizzy voor vandaag ingeschreven voor de Dogachtigen Show. Angel werd 3e met een zeer goed in de tussenklasse. Ook heeft Angel meegedaan aan de nakomelingen klasse met vader Gandor en een aantal broers waar ze 1e werden geplaatst!

Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Winner

November 28, 2009

Angel heeft meegedaan aan de Winner. Ze werd helaas niet geplaatst maar deed het erg netjes.

Picture
Picture
 
NL

Boswandelingen

Juli 18, 2009

Regelmatig gaan we lekker naar het bos voor een wandeling.

Picture
Picture
 
NL

Bullmastiff Clubmatch

Mei 21, 2009

Vandaag was de clubmatch van de BMCN in Utrecht en hiervoor hadden we Dizzy ingeschreven. Dizzy werd 4e geplaatst in de puppy klasse. Uiteraard hadden we Angel ook meegenomen en die is met haar vader Gandor en wat halfbroertjes op de foto geweest. Angel kreeg een zeer goed in de grote jeugdklasse.

Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Nieuwe aanwinst

April 13, 2009

We stellen u graag voor aan onze nieuwe aanwinst Djayla v.d. Mijadora ofwel Dizzy. Ze is geboren op 29 januari 2009 en deze actieve dame kan al erg goed met Angel en Lady overweg.

Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Onze eerste show

Januari 17, 2009

Vandaag was onze eerste show, de clubmatch van KV Waalwijk. We hadden Angel ongetraind ingeschreven en gingen meer voor de beleving en gezelligheid. Angel werd toen voorgebracht door Naomi. Hoewel alles nieuw was werd ze toch 1e met een veel belovend in de puppyklasse.

Picture
Picture