Nieuws 2010

NL

Dizzy is gedekt

December 18, 2010

Opnieuw is de sneeuw deze week door de honden goed ontvangen. Zij genieten van de frisse tempraturen en vinden het heerlijk om in en met de sneeuw te spelen. Tevens zal één dezer dagen Dizzy gedekt gaan worden door Social Giant Simpson oftewel Kane. Wij zijn nu aan het wachten totdat Dizzy op het juiste moment zit waarop dit zal gaan gebeuren. Meer informatie hierover kunt u vinden onder het kopje Pups.

Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Sneeuw, sneeuw, sneeuw...

December 07, 2010

De afgelopen week hebben alle honden genoten van het winterse weer. Ze vonden het heerlijk om te spelen in de sneeuw. Voor Snowy, Lightning en Bandit was het een geweldige eerste ervaring en deze hebben zich dan ook uitstekend vermaakt.

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Amsterdam Winner Show

November 29, 2010

Afgelopen weekend was de Winner in Amsterdam, één van de grootste shows in Nederland. Hier hadden we Snowy voor ingeschreven. Omdat ze op de dag van de show (zaterdag) precies 9 maanden oud was moest ze meedoen in de jeugdklasse welke van 9 tot 18 maanden is. Doordat ze èn de jongste was èn tegen maar liefst 14 andere teven moest strijden die allemaal verder in groei waren dan haar was het een hele zware klasse. Maar Snowy heeft het uitstekend gedaan en heeft een Uitmuntend behaald en is zelfs 2e geplaatst!! Ook Raff (Social Giant Thunder) was ingeschreven en deed ook mee in een net zo zware klasse met 13 andere jeugdreuen. Het was voor Raff zijn eerste show en hij heeft het dan ook heel netjes gedaan en heeft een Zeer Goed gekregen. We zijn dan ook bijzonder trots op onze kanjers!!

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Utrecht Show

November 10, 2010

Op de show in Utrecht hebben Noor en Snowy weer netjes gepresteerd. Snowy is beste baby bullmastiff geworden en Noor is 2e geplaatst in de open klasse teven. Vervolgens is Noor ook nog 2e Beste Teef Bullmastiff geworden.

Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Raff op visite

Oktober 20, 2010

We hebben weer nieuwe foto's geplaatst. Hierop genieten ze van misschien wel één van de laatste zonnestralen van dit jaar. Ook is Raff (Social Giant Thunder) nog langs geweest. Hij groeit onwijs hard zoals je op onderstaande foto's terug kunt zien. Aankomend weekend zullen we weer op de show in Utrecht zijn en we zijn dan ook erg benieuwd hoe onze dames het er daar vanaf gaan brengen.

Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Show in Maastricht

September 27, 2010

Gisteren was er een Hondenshow in Maastricht. Hiervoor hadden we Snowy ingeschreven. Naast dat het een hele gezellige dag was heeft Snowy ook nog fantastische resultaten behaald! Allereerst werd ze 1e met een Veel Belovend geplaatst. Omdat ze beste pup van het ras was mocht ze aan het einde van de dag in de erering meedoen. Hier werd ze, met ruim 25 beste puppies van allerlei rassen, maar liefst op een 3e plek geplaatst!! Wij zijn dan ook zeer trots op onze meid!

Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Puppy dag in Kaatsheuvel

September 16, 2010

Afgelopen zondag hadden we puppydag in Kaatsheuvel van Kynologen Vereniging Waalwijk. De puppydag is een show waarin 100 puppies het tegen elkaar opnemen in de ring. De sfeer is minder gedwongen omdat deze show voornamelijk is voor het opdoen van ervaring van hondjes tot 1 jaar. Het is een afvalrace van in het totaal 8 rondes. Bandit is in de 5e ronde afgevallen maar Snowy en Lightning zijn tot in de halve finale (7e ronde) gekomen. Lightning eindigde in de halve finale op de 11e plaats maar Snowy viel net buiten de finale daar de eerste 4 in de finale mochten strijden en Snowy 5e werd geplaatst. William nogmaals bedankt voor het voorbrengen van Snowy! Al met al een hele leuke dag met nog goede resultaten ook. Helaas hebben we geen foto van Bandit maar onderstaand een paar foto's van de plaatsingen van Snowy en Lightning. Verder zijn wij met Noortje vanmiddag naar de kliniek geweest voor een echo. Helaas hebben ze op de echo geen bevruchting gezien. We houden haar goed in de gaten maar de kans is klein dat ze alsnog zwanger blijkt te zijn. Een enorme domper maar de natuur is nou eenmaal niet te beïnvloeden.

Picture
Picture
Picture
 
NL

Show in Rotterdam

September 09, 2010

Zaterdag 28 augustus was er een show in Rotterdam waar we Lightning voor hadden ingeschreven. Ze stond in de puppyklasse welke van 6 tot 9 maanden is, omdat ze net 1 dag 6 maanden oud was. Ons inzien deed ze het heel netjes en we kregen dan ook een net keurrapport mee. Helaas werd ze niet geplaatst maar kreeg ze wel een Veel Belovend. Voor het aankomende weekend hebben we Snowy, Lightning en Bandit ingeschreven voor de puppydag in Waalwijk. Dit om de pups lekker ongedwongen ervaring te laten opdoen. Op mooie dagen zijn we de afgelopen weken weer lekker naar het water of het bos geweest. We hebben ook de heupuitslagen van Dizzy gehad. Dizzy heeft HD A en is ED Vrij, wat natuurlijk een super resultaat is! We zijn dan ook heel blij met deze uitslagen en willen bij deze Debby van Mijadora dan ook hartelijk hiermee feliciteren! Met Noor gaat alles goed. Eind volgende week hebben we de echo en zullen we zeker weten of ze zwanger is, opnieuw weer erg spannend dus.

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
BE

Bullmastiff Show

Augustus 18, 2010

Op zaterdag 14 augustus zijn we naar Waarloos in België geweest voor de Belgische Bullmastiff Clubmatch. In de puppyklasse is Bandit 2e geplaatst en heeft hier een net keurrapport en een belovend voor gekregen. Voor de babyklasse teven hadden we Snowy en Lightning ingeschreven welke hier hun eerste show hebben gelopen. Ze deden het voortreffelijk en zijn 3e (Lightning) en 4e (Snowy) geplaatst met beiden een Veel Belovend. We hebben Noor laten dekken door The Nightshift's Burning Stuntman alias Spike en als alles gaat zoals gepland verwachten we midden oktober pups uit deze combinatie. Het is natuurlijk altijd eerst de echo afwachten, welke in de tweede helft van september zal plaatsvinden, waaruit zal blijken of ze zwanger is. Meer informatie hierover kun je vinden bij 'Pups'. Verder zijn we vandaag met Pam, Noor, Angel en Dizzy naar een meertje geweest waar ze heerlijk in het water hebben gespeeld.

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
BE

Dizzy is gerontgend

Augustus 03, 2010

Het röntgenen van Dizzy is goed verlopen. . Ze heeft zich keurig gedragen en de officiële uitslagen volgen over een paar weken. Zaterdagmiddag is Raff (Social Giant Thunder) ook weer op visite geweest.

Picture
Picture
Picture
Picture
 
BE

Lekker zwemmen

Juli 14, 2010

Dizzy wordt aan het einde van deze maand geröntgend. Haar heupuitslagen zijn voor ons natuurlijk belangrijk want mede van deze uitslagen hangt af of dat wij haar opnemen in ons fokprogramma. Na het röntgen duurt het natuurlijk nog enkele weken voor we de officiële uitslagen krijgen dus er breekt voor ons weer een enigszins spannende tijd aan. Zodra we meer weten vermelden we dit uiteraard op de website. De pups (Snowy, Lightning en Bandit) groeien goed en genieten van het mooie zomer weer. Dit doen uiteraard ook Angel, Dizzy, Pam en Noor. Door het warme weer zijn de honden meestal in het water te vinden.

Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Raff op visite

Juni 28, 2010

Afgelopen zaterdag is Social Giant Thunder oftewel Raff op visite geweest. . Hij heeft heerlijk met zijn zusjes, Bandit en de andere honden gespeeld. We hebben ook gezwommen met onze honden dit weekend. En we zijn ook met Snowy, Lightning en Bandit eventjes naar de kermis in het dorp geweest om ze te laten wennen aan allerlei 'vreemde' geluiden en flitsende dingen. Na heel even de aap uit de mouw gekeken te hebben liepen ze er rond alsof ze dat dagelijks allemaal tegen kwamen. Verder is vandaag (maandag) Social Giant Misty oftewel Siep of visite geweest.

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Jongehondendag in Waalwijk

Juni 23, 2010

Zondag 13 juni is de jongehondendag in Waalwijk geweest. Dit is een show waar ongeveer 70 honden tussen de 9 en 24 maanden verschillende malen in de ring strijden om de hoogste plaatsingen. Angel is tot aan de achtste finale gekomen en Dizzy is tot aan de kwartfinale gekomen. Afgelopen zondag hebben we ook show gehad in Uden. Bandit is hier Beste Baby Bullmastiff geworden. Hij mocht aan het einde van de dag in de erering meelopen tussen ongeveer 30 andere baby's. Helaas is hij hier niet geplaatst maar hij is wel een ervaring rijker. Angel heeft meegelopen in de tussenklasse en is hier 1e Uitmuntend geplaatst. Daarna is ze 2e Beste Teef geworden en heeft hiermee haar CACIB en Res CAC behaald. De honden spelen met dit warme weer veel buiten en vinden het heerlijk om in het water te spelen.

Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Show in Hulten

Juni 09, 2010

Afgelopen zondag was de show van KC de Baronie in Hulten. . Noor heeft een 4e plaats behaald en een Uitmuntend gekregen in de open klasse teven. Verder willen wij Eric en Donja (nogmaals) feliciteren met de plaatsing 1 Uitmuntend in de jeugdklasse reuen waardoor Kane (Social Giant Simpson) de titel Nederlands Jeugdkampioen heeft behaald! De dag begon erg warm maar gelukkig hadden ze zwembadjes weggezet waardoor de honden naderhand lekker konden afkoelen. Voor aankomende zondag hebben we Angel en Dizzy ingeschreven voor de Jongehondendag van KV Waalwijk.

Picture
Picture
Picture
 
NL

Social Giant Sunny

Juni 04, 2010

Eind vorige week is Social Giant Sunny bij ons teruggekomen, zij bleek niet op de juiste plaats te zitten. We hebben haar een paar dagen bij ons in de kennel gehouden waar ze lekker met haar zusjes heeft gespeeld. Inmiddels is Sunny naar haar nieuwe eigenaren die we veel geluk met haar toewensen. Sunny heeft inmiddels de naam Senna gekregen. Ook is Social Giant Misty, ofwel Siep, bij ons op visite geweest. Deze was, net als Senna, ook al flink gegroeid. Afgelopen week hebben we ook voor het eerst met Bandit getraind. We hebben hem ingeschreven in Uden voor het eind van deze maand waar hij dan ook zijn eerste show zal lopen. Verder zullen we dit weekend op de show in Hulten zijn waar we Noor hebben ingeschreven, maar met name lekker met de honden genieten van het zonnige weer.

Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Nieuwe aanwinst

Mei 23, 2010

Afgelopen donderdag is onze nieuwe aanwinst uit Hongarije gearriveerd, het is een reu van 15 weken oud. Zijn (roep)naam is Bandit. Hij is hier nog aan het wennen aan de andere honden maar dit gaat gelukkig voortreffelijk. Hij speelt leuk met Snowy en Lightning en vind de grote honden ook erg interessant. We hebben van hem wat foto's geplaatst, ook kun je hem nu terug vinden bij 'Our Dogs'. Afgelopen weekend hebben we lekker met alle honden buiten doorgebracht. Door het warme weer werd er op zijn tijd een watertje of de schaduw opgezocht.

Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Bullmastiff Clubmatch Utrecht

Mei 17, 2010

Afgelopen donderdag bij de kampioenschapsclubmatch in Utrecht heeft Noor meegelopen in de show. Helaas werd ze niet geplaatst maar heeft wel een Zeer Goed gekregen, ondanks dat hebben we toch een leuke dag gehad. We zijn ook nog enkele Social Giant honden tegengekomen uit voormalige nesten die er naar ons inziens goed uitzagen en ontzettend lief waren, dit maakte alles tot een geslaagde dag. We gaan met Noor flink trainen omdat we toch zagen dat het voor haar toch wel een hele indruk was en daardoor niet echt zelfverzekerd overkwam. De pups groeien goed en lopen veelal tussen de grote honden wat ontzettend goed gaat en spelen heel veel met Angel die er heel voorzichtig mee omgaat. Ook zijn het afgelopen weekend de eigenaren van Raff (Thunder) bij ons op visite geweest wat ontzettend leuk was, de dames van ons vonden het dan ook geweldig om weer met hun grote broer te kunnen spelen en waren dan ook afgebrand aan het eind van de middag.

Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Pups naar hun nieuwe eigenaren

Mei 11, 2010

Inmiddels hebben alle pups het kennel verlaten. Afgezien van onze nieuwe aanwinsten Snowy en Lightning, zij hebben nu ook hun eigen pagina’s. De pups wennen al aardig aan onze andere honden en spelen daar ook graag mee. Ook zullen wij het showen weer oppakken, te beginnen met de Bullmastiff Clubmatch in Utrecht. Deze zal plaatsvinden op 13 mei 2010, hiervoor hebben wij Noor ingeschreven.

Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Pups voorbereiden op hun nieuwe thuis

April 23, 2010

De laatste dagen voor ons samen met de pups zijn aangebroken. Vanaf zaterdag zullen de pups het kennel mogen verlaten. Dit zullen voor ons een vreemde dag worden. Enerzijds blij dat onze pups een goed leven tegemoet zien, anderzijds zullen we ze ontzettend missen. We hebben weer nieuwe foto’s en filmpjes geplaatst van het buiten spelen, wandelen aan een riem en in de woonkamer.

Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Nieuwe pupsfoto's

April 13, 2010

We hebben weer nieuwe portret foto's van de pups geplaatst. Ook zijn de namen aan de pups toegekend. We hebben gekozen voor het thema 'The Weather'. De namen zijn geworden; reuen: Social Giant Thunder en Social Giant Hurricane, teven: Social Giant Haily, Social Giant Lightning, Social Giant Misty, Social Giant Snowy en Social Giant Sunny.

Picture
 
NL

Puppy update

April 11, 2010

De pups hebben afgelopen vrijdag hun eerste enting en de chip gekregen. Ze zijn ook deze week voor het eerst buiten geweest, al was het nog wat kort in verband met de kou. Hiervan zijn er weer een paar foto's geplaatst. Ook zitten ze nu hier binnen veelal in de puppyren. Afgelopen weekend zijn er heel wat mensen geweest om de pups te bewonderen. Dit was zeker een positieve ervaring. Nog twee weken en dan zullen ze het kennel mogen verlaten. Ook heeft de laatste dame die beschikbaar was inmiddels een nieuwe aanstaande eigenaar.

Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Puppy update

April 04, 2010

We hebben weer nieuwe foto's van de pups toegevoegd. De pups groeien goed en zijn erg speels.

Picture
Picture
 
NL

Puppy update

Maart 28, 2010

De pups zijn nu 4 weken oud en hebben speelgoed gekregen. Er is momenteel nog één teefje beschikbaar, verder zijn alle pups besproken. Met Pam gaat het goed, ze heeft haar rust weer gevonden maar geniet ook nog steeds erg van haar pups. Ook de andere honden vinden ze leuk maar zullen toch echt nog wat weken moeten wachten. Er staan weer nieuwe foto’s en filmpjes op de puppagina.

Picture
Picture
Picture
 
NL

Puppy update

Maart 21, 2010

We hebben weer een filmpje en foto’s op de puppagina geplaatst. Het gaat hier om de derde week waarin ze leren om (geweekte) brokjes te gaan eten. De pups wennen hier langzaam aan maar maken er meestal een rotzooi van. Met Pam gaat het gelukkig nog steeds erg goed en vind de pups geweldig en is een voortreffelijk moedertje.

Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Puppy update

Maart 14, 2010

We hebben weer een nieuw filmpje op de puppagina geplaatst. De pups groeien goed; ze beginnen nu een beetje te lopen en hebben hun oogjes alweer open. Ook is de HD uitslag van Angel binnen waarmee we wat minder gelukkig zijn, het is HD D geworden waardoor zij volgens onze visie niet geschikt is om mee te fokken. Dit is voor ons een enorme domper aangezien wij de enorme krachtige uitstraling en haar super karakter graag hadden doorgezet. Maar helaas hebben wij ook hier geen verdere inbreng op en zal ze lekker bij ons in huis blijven en van de pups mogen genieten die van de andere honden zijn.

Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Puppy update

Maart 07, 2010

We hebben diverse foto's van de eerste week van de pups geplaatst. De pups en moeder Pam maken het gelukkig goed!

Picture
Picture
 
NL

Puppy update

Maart 04, 2010

Allereerst willen wij iedereen hartelijk danken voor de kaartjes c.q. berichten die we hebben ontvangen. De pups groeien voortreffelijk, zijn lekker levendig en houden ons goed bezig. Pam doet het ook goed en vind de pups geweldig. Er is een filmpje op de puppagina geplaatst, de beeldkwaliteit is nog niet optimaal aangezien de warmtelamp enige invloed hierop uitoefent.

Picture
Picture
Picture
 
NL

Puppy update

Februari 28, 2010

Gisteren zijn er 7 prachtige pups geboren! ! Pam en de pups maken het goed! Het zijn 2 reuen en 5 teven.

Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Laatste dagen van de zwangerschap

Februari 25, 2010

De laatste dagen van de zwangerschap! Pam groeit goed maar houd zich gelukkig rustig en wij hebben er dan ook alle vertrouwen in dat het een goed moedertje word.

Picture
Picture
Picture
 
NL

Update Pam

February 17, 2010

We hebben weer foto's geplaatst van Pam bij Pups. We zien haar buik echt duidelijk met de dag groeien.

Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Show in Eindhoven

Februari 07, 2010

Vandaag zijn Angel en Dizzy mee geweest naar de show van KC de Kempen in Eindhoven. Angel is 1e uitmuntend Tussenklasse geplaatst en Dizzy werd 4e zeer goed in de jeugdklasse! Tevens hebben we bij Pups een paar foto's van Pam gezet van vandaag. Je begint nu goed te zien dat ze zwanger is.

Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Pam verwacht pups!

Januari 28, 2010

Vandaag de echo met Pam gehad in Sleeuwijk. . Pam heeft zich voorbeeldig gedragen en er waren 8 pups zichtbaar! Het is natuurlijk altijd de vraag hoeveel het exacte aantal bedraagt en natuurlijk het allerbelangrijkste of ze allemaal gezond ter wereld komen. Bij Pups hebben we alle 4 de echo foto's geplaatst. Pam is momenteel in omvang al wat gegroeid maar het echte groeien begint vanaf de 4e week (nu dus) pas. Ook hebben we onze Angel laten röntgen op HD en ED. De officiële uitslagen krijgen we pas later en daar zullen we jullie dan ook van op de hoogte brengen.

Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Clubmatch in Kaatsheuvel

Januari 25, 2010

Gisteren zijn we naar de Clubmatch geweest van KV Waalwijk in Kaatsheuvel. Angel is 1e Uitmuntend, BOS geworden en Dizzy kreeg een ZG! We zijn natuurlijk erg blij met deze resultaten. Met Pam gaat het nog steeds goed, we zien natuurlijk erg uit naar a.s. donderdag en zijn erg benieuwd!

Picture
Picture
 
NL

Pam word binnenkort geechoeed

Januari 13, 2010

Pam zal op 28 januari een echo krijgen dus een spannende tijd, ook zal Angel geröntgend worden op HD en ED uiteraard. De eerste show voor dit nieuwe jaar is in Waalwijk op 24 januari, hier hebben we Angel en Dizzy voor ingeschreven. Vervolgens volgt de show in Eindhoven op 7 februari, daar is Angel voor ingeschreven. Noor begint hier thuis al echt los te komen maar totdat ze volledig lekker in haar vel zit willen we nog geen shows met haar doen, wel trainen we hier thuis wat ze overigens al goed doet. Met Pam gaat het voortreffelijk, ze houdt zich rustig maar wil heel af en toe al een beetje spelen. Ook eet ze al wat meer wat een goed teken is, we gaan langzaam ook haar voer wat aanpassen zodat de pups de juiste voeding binnenkrijgen.

Picture
Picture
Picture
Picture