Nieuws 2011

NL

Prettige kerstdagen en een gelukkig nieuw jaar!

December 18, 2011

Voorlopig even geen shows op het programma. We hebben wel wat nieuwe foto's geplaatst. Verder rest ons iedereen nog een prettig kerstfeest en een goed 2012 te wensen! We hopen dat het voor alle honden een 'rustig' uiteinde van 2011 word en een gezond en gezellig nieuw jaar!

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Amsterdam winner Show

December 03, 2011

Tot op heden hebben we alleen nog maar positieve berichten en leuke foto's gekregen van alle pups en we hopen natuurlijk dat dat zo blijft! Verder zijn we zaterdag 26 november naar de Winner in Amsterdam geweest, een van de grootste shows in Nederland. Hiervoor hadden we Genesis ingeschreven maar hij stond in een erg zware jeugdklasse met 10 andere reuen. Hij deed het erg netjes en heeft dan ook een net keurrapport met een uitmuntend gekregen. Social Giant Zeus deed het ook weer fantastisch en won eerst de puppyklasse met een Veel Belovend om vervolgens nog Beste Pup Bullmastiff te worden. Ook Social Giant Thunder (Raff) deed het netjes in de tussenklasse en behaalde een 3e plaats met een uitmuntend.

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Puppy update

November 15, 2011

De pups zijn dit weekend allemaal naar hun nieuwe eigenaar verhuisd. We missen ze ontzettend maar zijn ervan overtuigd dat ze allemaal een goed thuis hebben gevonden. We wensen alle nieuwe eigenaren ontzettend veel geluk en plezier met hun nieuwe aanwinst!! We hebben nog een laatste serie foto's op de puppagina geplaatst, evenals een foto met de hondjes en hun nieuwe eigenaren. Verder heeft Social Giant Zeus weer fantastisch gepresteerd op show. Hij is afgelopen zondag in Groningen eerst betiteld als beste puppy bullmastiff met een veel belovend en later zelfs Beste Puppy in Show! We zijn ontzettend trots op deze kanjer en willen Jan en Alie Slok dan ook complimenteren met hun bijdrage aan dit prachtige resultaat!

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Puppy update

November 08, 2011

De socialisatie van de pups is volop bezig. Buiten de vele bezoeken die de pups krijgen proberen we ze nog steeds met zoveel mogelijk dingen te laten kennismaken. Zo hebben deze week alle pups al een aantal keer aan een riempje mee buiten gewandeld, zijn ze met regelmaat buiten in de tuin en vind je ze vaak (los) in de woonkamer. Er staan weer wat foto's en een filmpje op de puppagina. Aankomend weekend mogen de pups (helaas) onze kennel verlaten. We hebben inmiddels voor alle pups een leuk baasje gevonden en hopen natuurlijk dat ze net zoveel plezier aan de pups zullen beleven zoals wij de afgelopen weken ook hebben gedaan.

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Puppy update

Oktober 28, 2011

Zoals in het nieuwe filmpje wat geplaatst is op de puppagina te zien is maken alle pups het nog steeds goed. Deze week zijn ze gechipt, geënt en hebben ze een dierenartscontrole gehad. Iedere pup heeft nu zijn eigen naam toegekend gekregen wat is terug te vinden op de puppagina. Verder hebben we ook weer veel nieuwe foto's geplaatst. Het socialisatieproces is momenteel in volle gang. Buiten het kennismaken met onze andere honden laten we ze wennen aan geluiden, zoals het openslaan van vuilniszaken, harde geluiden en ook de stofzuiger komt regelmatig voorbij. Dit weekend komen ook alle nieuwe eigenaren de pups bewonderen wat voor beide partijen natuurlijk erg leuk is. Op dit moment is er nog een reu en een teef beschikbaar. Bij interesse of voor meer informatie kunt u met ons contact opnemen.

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Dogachtigenshow

Oktober 25, 2011

We zien de pups nu bijna groeien met de dag, in postuur en karakter. In de woonkamer stappen de pups al vrolijk rond maar afgelopen zondag zijn ze voor het eerst naar buiten geweest. Na heel even wennen huppelde ze al snel vrolijk rond. We hebben hier een kort filmpje en wat foto's van gemaakt. Deze week worden alle pups gechipt en wordt de naam dus aan de hondjes toegewezen. Ook krijgen ze hun inentingen wat dus inhoud dat het aankomend weekend de bezoeken van de aanstaande eigenaren kunnen plaatsvinden. Verder is afgelopen zondag de Dogachtigenshow in Den Bosch geweest waarvan hieronder een paar foto's staan. Hiervoor waren Snowy en Zeus ingeschreven en ook Raff (Social Giant Thunder) was van de partij. Zeus werd 2e met een veel belovend in de puppyklasse, Snowy werd 1e met een uitmuntend in de tussenklasse en Raff behaalde een zeer goed en een 2e plaatsing ook in de tussenklasse. Allemaal weer zeer nette resultaten dus!

Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Puppy update

Oktober 16, 2011

De pups hebben alweer de leeftijd van 4 weken bereikt. Ze maken al flinke vorderingen en eten nu ook volledig geweekte brokjes. Hierdoor heeft Dizzy wat meer rust maar zoekt ze haar pups des te meer buiten de voedingstijden op. Ook komen ze nu regelmatig uit de werpkist en gaan op ontdekkingstocht in de woonkamer, uiteraard onder toeziend oog van moeder Dizzy. Vandaag zijn ze voor het eerst met zijn allen tegelijk los geweest. Erg leuk om te zien, daarom hebben we hiervan ook een filmpje geplaatst. De pups beginnen nu ook echt ieder hun eigen karakter te ontwikkelen en hebben ook echt het spelen ontdekt. Naast de twee filmpjes hebben we ook weer een hoop foto's geplaatst op de puppagina. Ook de andere honden genieten uiteraard erg van het zonnige weer wat met vlagen voorbij komt. Vol trots kunnen we ook melden dat Zeus weer een geweldig resultaat heeft behaald op show. Jan en Alie hebben hem op 8 oktober in Sneek uitgebracht waar hij naast Beste Bullmastiff Pup ook nog Beste Pup in Show werd!! We zijn uiteraard ontzettend trots en willen Jan en Alie dan ook (nogmaals) van harte feliciteren met dit resultaat.

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Puppy update

Oktober 10, 2011

Het gaat erg goed met Dizzy en haar pups. Sinds gisteren krijgen ze vlees wat de darmflora goed stimuleert. Ze vinden dit allen erg lekker en ze laten het zich dan ook goed smaken. Van de eerste vlees-voeding hebben we filmpjes gemaakt en op de puppagina geplaatst. Ook zijn er weer veel nieuwe foto's bijgekomen.

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Puppy update

Oktober 02, 2011

Het gaat hartstikke goed met Dizzy en haar pups. De oogjes van alle pups zijn inmiddels open. Ze groeien goed en stappen allen vrolijk de kist rond, al gaat dat af en toe nog met vallen en opstaan. We hebben nieuwe filmpjes veel nieuwe foto's gemaakt en op de puppagina geplaatst. Verder hebben we de uitslagen van het röntgenen van Snowy en Lightning binnen gehad. Tot ons groot genoegen hebben ze beide de beoordeling HD A en ED Vrij gekregen! Ook hun broer Raff (Social Giant Thunder) heeft de uitslag HD A en ED Vrij gehad. Wij zijn hier natuurlijk ontzettend blij mee!

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Puppy update

September 25, 2011

Met Dizzy gaat het inmiddels weer prima! Ze blijkt een ontzettend goede moeder waar we natuurlijk heel blij mee zijn. Ook met de pups gaat het uitstekend, ze beginnen zichzelf zelfs al op te drukken wat redelijk vroeg is maar ontzettend leuk om te zien. We hebben veel foto's van de pups geplaatst op de puppagina. Ook hebben we daar de stamboomnamen van de pups vermeld, dit nest heeft als thema 'Musicals'.

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Puppy update

September 19, 2011

Wat vroeger dan ze was uitgerekend maar op 16 september zijn de pups zijn geboren! Het zijn 6 reuen en 5 teven. Dizzy en alle 11 pups maken het goed! Het is erg zwaar geweest voor Dizzy en we houden haar daarom goed in de gaten. Gelukkig knapt ze vrij snel op.

Picture
Picture
 
NL

Laatste dagen van de zwangerschap

September 16, 2011

De laatste dagen van Dizzy haar zwangerschap zijn aangebroken. Zoals je op de foto's kan zien heeft ze echt een dikke buik. We zijn er helemaal klaar voor en hopen dat alles voorspoedig verloopt.

Picture
Picture
Picture
 
NL

Dog shows

September 04, 2011

We hebben weer een aantal drukke weken gehad. Allereerst hadden we op 27 augustus was er de hondententoonstelling in Rotterdam, hier waren Snowy en Zeus ingeschreven en ook Raff (Social Giant Thunder) deed mee. Snowy werd 1e met een uitmuntend in de tussenklasse, vervolgens kreeg ze het RCACIB nog toebedeeld. Zeus werd 1e in de babyklasse en kreeg een veel belovend, omdat hij vervolgens beste baby bullmastiff werd mocht hij ook nog de erering in. Hier was hij superenthousiast maar werd helaas niet geplaatst. Ook Raff werd 1e met een uitmuntend in de tussenklasse. Een zeer geslaagde dag dus wat de resultaten betreft. Op vrijdag 2 september was er een CAC-show in Leeuwarden waar Zeus voor was ingeschreven. Zeus deed het weer prima en werd 1e met een veel belovend en werd wederom beste baby bullmastiff. Helaas was er geen erering deze dag. Raff werd op deze dag 4e met een uitmuntend. Gisteren, zaterdag 3 september, was de Eurodogshow eveneens in Leeuwarden. Dit is een erg grote show waar ook veel buitenlandse inschrijvingen waren. Voor deze show waren Snowy en Zeus ingeschreven en ook Raff was weer aanwezig. Zeus werd in de babyklasse 1e met een veel belovend. Snowy werd 3e met een uitmuntend geplaatst in de tussenklasse en Raff werd 2e uitmuntend in de tussenklasse. Al met al hele leuke dagen met mooie prestaties! De buik van Dizzy begint nu echt duidelijk zichtbaar steeds groter te worden.

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
BE

Bullmastiff Clubmatch België

Augustus 24, 2011

Afgelopen zondag 21 augustus was de Clubmatch van de Belgische Bullmastiff Club. Omdat dit ieder jaar een hele gezellige show is hadden we ook dit jaar weer ingeschreven. Ditmaal met Genesis, Snowy en ook Raff en Zeus waren van de partij. Genesis deed het ontzettend goed in de jeugdklasse en kreeg een Zeer Goed. Voor Zeus was het zijn eerste show wat hij uitstekend deed, hij werd 2e met een Veel Belovend in de babyklasse. Ook Snowy deed het netjes en werd 3e geplaatst in de tussenklasse met een uitmuntend. Ook Raff (Social Giant Thunder) heeft weer een mooie prestatie geleverd op deze dag, hij werd 1e met een uitmuntend in de tussenklasse. Hieronder kun je enkele foto's zien van deze warme maar gezellige dag. Met Dizzy gaat het goed. Op dit moment begint ze echt aan te zetten al is dit op de foto's op de puppagina nog niet geheel zichtbaar. We hebben ook een nieuwe pagina op de website geplaatst: Nakomelingen. Hier kunt u recente foto's van de puppies die wij hebben gefokt terugvinden. Wij vinden het zelf erg leuk om foto's te ontvangen en te zien hoe onze pups op- en uitgroeien en willen dit graag met jullie delen.

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Dizzy verwacht pups!

Augustus 16, 2011

Vandaag hebben we bij Dizzy een echo laten maken om te kijken of de dekking succesvol is geweest. Tot onze grote vreugde is de dekking geslaagd en zullen wij in de tweede helft van september pups kunnen verwachten van Dizzy en Phantom. Voor meer informatie hierover kunt op de puppagina kijken of met ons contact opnemen. Verder hebben we weer nieuwe foto's ontvangen van Zeus die op zijn eigen pagina zijn terug te vinden. Het gaat heel goed met hem en hij word echt al een grote kerel. Aankomend weekend heeft hij zijn eerste show in België, we zijn erg benieuwt naar het resultaat wat hij daar gaat behalen.

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Van alles wat...

Juli 25, 2011

We hebben weer wat nieuwe foto's gehad van Jan en Alie waarop weer duidelijk te zien is dat Zeus groeit als kool. Ook hebben we op 16 juli bezoek gehad van zijn broer Social Giant Kronos ofwel Dozer. Hij en moeder Noor vonden het heerlijk om elkaar weer te zien. Afgelopen zondag zijn we op visite geweest bij Erwin en Anita van Hefrings-Pride waar Social Giant Hera woont. Broers en zus zijn bijna 5 maanden oud, maken het goed en groeien allen erg hard. Het is leuk om hen weer even te zien. Ook hebben we Dizzy laten dekken door Lord of Bulls Big Love ofwel Phantom. Als moeder natuur meewerkt hopen we in september pups te mogen verwelkomen uit deze combinatie. Meer informatie hierover kunt u terugvinden op de puppagina.

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Show in Arnhem

Juli 06, 2011

Op 13 Juni hadden we show in Arnhem, Genesis en Snowy waren ingeschreven. Genesis werd 4e en Snowy 1e. Beiden kregen een Zeer Goed en een net keurrapport. Daarnaast hebben we ook weer een aantal pups van Noor teruggezien. In Arnhem waren Zeus en Amon (Zenno) er. Ook is op 14 juni Delphine (Zazoe) op visite geweest. Het was erg leuk om hen weer terug te zien en we hebben dat natuurlijk op foto's vastgelegd. De afgelopen weken hebben we samen met de honden lekker genoten van het warme weer. We hebben veel gewandeld in het park maar ook in het bos.

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Nieuwe aanwinst

Juli 05, 2011

We zijn trots op onze nieuwe aanwinst, Pi-Et-Ra Genesis of Trefilio. Genesis is een halfbroer van Bandit en we zijn heel blij met deze kans die Sandor en Alexandra van Pi-Et-Ra ons met hem hebben geven. Genesis kan het erg goed vinden met al onze honden en speelt veel met Noor, Snowy en Lightning. Vorige week zondag is Snowy mee geweest naar Oss. Ze heeft het heel netjes gedaan maar werd 3e met een zeer goed. Afgelopen donderdag was de KampioensClubmatch van de Bullmastiff Club Nederland waarvoor 97 bullmastiffs waren ingeschreven. Wij hadden hiervoor Snowy, Lightning en Genesis ingeschreven. Ook is Noor mee geweest omdat er een aantal van haar pups waren. We hebben een groepsfoto gemaakt van alle aanwezige van het nest Goden; Zeus, Odin, Kronos, Amon, Hera en natuurlijk moeder Noor en vader Spike. Ook Social Giant Thunder (Raff) en Social Giant Hurricane (Adje) waren van de partij. Snowy, Genesis en Adje stonden alle drie in de jeugdklasse maar werden niet geplaatst en kregen een Zeer Goed. Lightning werd 3e in de fokkersklasse. Raff werd 1e met een uitmuntend in de jeugdklasse, werd vervolgens beste jeugdhond en daarna zelfs nog 2 beste reu van de dag! Een schitterend resultaat! We zijn trots op al onze honden! Het was een erg gezellige dag en het was vooral erg leuk om weer veel mensen te ontmoeten. Verder hebben we met de honden heerlijk gezwommen en gespeeld met water.

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Show in Oss

Mei 27, 2011

Aankomende zondag is er een show in Oss waar Snowy aan zal deelnemen. . Daarna staat de KampioensClubmatch van de Bullmastiff Club Nederland op het programma. Buiten de door ons zelf ingeschreven honden zullen ook Raff (Social Giant Thunder) en zijn broer Adje (Social Giant Hurricane) in Utrecht aan deze show meedoen. Bovendien zal dit een leuk weerzien worden aangezien beide broers maar ook een aantal zussen van het nestje 'The Weather' (Pam en Gandor) aanwezig zullen zijn. Tevens zullen we Noor ook meenemen omdat er ook een aantal pups komen van Noor haar nest 'Goden' om kennis te maken met onder andere de drukte van ruim 100 bullmastiffs. Voor ons zal het zeer zeker een leuk weerzien zijn van deze pups en we zijn dan ook zeer benieuwd hoe ze tot nu toe zijn (uit)gegroeid. Zeus heeft het erg naar zijn zin bij Jan, Alie en zijn vader Spike.

Picture
Picture
Picture
 
NL

Show in Goes

Mei 16, 2011

Nu alle pups al enige tijd bij de nieuwe eigenaren wonen, begint de rust of in ieder geval het gewone ritme hier weer terug te keren. We hebben weer enkele foto's gemaakt en geplaatst. Ook hebben we nu weer gelegenheid om shows te bezoeken. We zijn dan ook afgelopen zondag in Goes geweest waar we Snowy en Lightning hadden ingeschreven. Lightning had een klein wondje op haar poot waar ze zelf niet erg last van had maar wat wel terug was te zien in haar gangwerk, hierdoor is ze helaas niet geplaatst. Snowy werd eerst in de jeugdklasse 2e geplaatst en kreeg een uitmuntend toebedeeld. Vervolgens mocht ze meedingen voor Beste Teef Bullmastiff waar ze eveneens een 2e plaatsing kreeg! Social Giant Thunder (Raff) deed het ook fantastisch, maar helaas werd ook hij niet geplaatst. Mede gezien het verdere verloop van de dag (broer en zussen gedroegen zich voorbeeldig en lekker vrij) zijn wij in ieder geval weer trots op onze kanjers!

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Pups verhuisd naar hun nieuwe thuis

Mei 02, 2011

Dit weekend zijn alle pups door hun nieuwe eigenaren opgehaald. Voor ons waren dit hele moeilijke momenten omdat we afscheid moesten nemen van onze kanjertjes. Daarentegen was het voor de nieuwe eigenaren een moment waarop ze lang gewacht hadden. We hebben nog een paar laatste foto's, evenals foto's van onze kanjertjes met hun nieuwe eigenaren op de puppagina gezet. Zelf houden we Zeus aan, tezamen met Jan en Alie Slok. Zeus komt bij Jan en Alie, die eveneens eigenaar zijn van vader Spike, te wonen. We hebben er alle vertrouwen in dat hij daar met zijn vader een leuk en goed leventje tegemoet gaat. Natuurlijk zal hij wel regelmatig op show te zien zijn, ook kunt u hem blijven volgen middels onze website. We hopen dat iedereen geniet van zijn of haar pup zoals wij dat ook zeer zeker hebben gedaan, en wensen hen veel geluk voor de toekomst.

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

De pups verhuizen binnenkort

April 28, 2011

Helaas voor ons zijn de laatste dagen dat de pups hier verblijven aangebroken. Het afgelopen weekend hebben we nog wat knuffelaars op visite gehad en hebben we weer veel tijd met de pups kunnen doorbrengen. Sinds vorige week zijn we ook begonnen met het wandelen aan de riem wat ze inmiddels voortreffelijk doen. Hierdoor maken ze kennis met veel vreemde geluiden zoals auto's, vrachtwagens en andere weggebruikers en maken ze tevens kennis met het begrip aan een riem lopen. De pups zijn en waren met het prachtige weer ook veel buiten in de tuin te vinden waar ze heerlijk hun energie kwijt konden. Ze spelen ook veel met de andere (volwassen) honden wat beiden groepen geweldig vinden. We hebben van dit alles weer veel nieuwe foto's geplaatst.

Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Puppy visite

April 20, 2011

Afgelopen weekend zijn alle toekomstige eigenaren op visite geweest om de pups te bewonderen. Het was voor de pups een indrukwekkende ervaring en ze waren 's avonds dan ook afgebrand van de vele indrukken die ze hebben mee gekregen. De pups genieten met deze warme dagen van de frisse buitenlucht waarin ze kennismaken met de buiten omgeving. Ook lopen de pups al regelmatig los in de woonkamer. Dit hebben we natuurlijk weer gefilmd en samen met diverse foto's op de puppagina geplaatst.

Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Puppies genieten van het weer

April 11, 2011

Met het lekkere warme weer van afgelopen weekend zijn de pups lekker naar buiten geweest. Hiervan hebben we veel foto's maar ook een filmpje gemaakt. Zoals je kunt zien groeien ze erg hard en hebben inmiddels al een beetje kennis gemaakt met onze andere honden. Ze worden steeds ondernemender en beginnen echt te begrijpen wat je met speelgoed moet doen.

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Puppy update

April 04, 2011

Wat gaat de tijd toch hard, helaas is de helft van onze 8 weken alweer voorbij. . De pups doen het erg goed en beginnen nu echt hun eigen karaktertjes te ontwikkelen. Ze spelen nu echt met elkaar en beginnen ook het speelgoed echt te ontdekken. Inmiddels eten ze allemaal pap (geweekte brokjes met een klein beetje melk) wat ze allemaal erg goed af gaat. Ze vinden het geweldig om er een echte bende van te maken, wat wij daarna, als hun met bolle buikjes liggen te slapen, met liefde weer voor ze opruimen.

Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Puppy update

Maart 29, 2011

De pups groeien erg hard en beginnen steeds stabieler te lopen. De pups groeien erg hard en beginnen steeds stabieler te lopen. Een aantal heeft zelfs al een beetje door dat ze hun behoeften op de kranten moeten doen. Verder zijn we inmiddels gestart met het geven van vlees voor het stimuleren van een goede darmflora. Hiervan hebben we een filmpje die je op de puppagina kan terugvinden. Verder maakt Noor het goed en vind ze het heerlijk om bij haar pups te zijn om ze te wassen en met ze te kroelen.

Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Puppy update

Maart 20, 2011

Noor en de pups maken het goed. Ze groeien hard en Noor geniet ervan om bij ze te zijn. Alle oogjes zijn open en ze beginnen al te stappen. Het 'lopen' gaat weliswaar nog wat wiebelig maar het is geweldig om te zien. We hebben veel nieuwe foto’s en filmpjes op de puppagina gezet. Verder is Social Giant Thunder oftewel Raff vandaag in Leiden op show geweest. Hij is met een zeer goed 3e geplaatst in zijn klasse.

Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Puppy update

Maart 11, 2011

Helaas heeft afgelopen donderdagochtend één van de reuen het niet gered. We zijn met hem woensdagavond nog in de kliniek geweest waar ze hem nog hebben geprobeerd op te peppen. Daarna kwam het op zijn eigen krachten aan. Helaas bleek deze kleine jongen hiervoor te zwak te zijn. Met de rest van de pups gaat het gelukkig wel goed. Noor is een hartstikke goede moeder en cijfert zichzelf nogal eens weg wat we dus goed in de gaten houden. Inmiddels is het thema wat betreft de stamboomnamen bekend. Alle pups krijgen een naam van een god of godin. De namen en meer foto’s kunt u terugvinden op de puppagina.

Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Puppy update

Maart 04, 2011

Met Noor gaat het na de bevalling goed. Het is een erg goede moeder maar ze cijfert zichzelf nog wel eens weg, iets wat wij dus zeer goed in de gaten houden. De pups drinken goed en maken het verder goed. De rest van de honden vinden de pups heel interessant, alleen zal de echte kennismaking pas over enkele weken plaatsvinden.

Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Puppy update

Februari 20, 2011

De afgelopen week is voor ons een hele hectische week geweest. Helaas hebben we afscheid moeten nemen van onze allerliefste Bandit. Bandit bleek afgelopen week stukken draad van een flostouw in zijn maag te hebben. Dit is opgehoopt en vast komen te zitten in zijn maag en darmen. Hiervoor is hij afgelopen donderdag met spoed geopereerd. Afgelopen vrijdagmiddag ging hij helaas achteruit waardoor wij met hem opnieuw direct naar de kliniek zijn gereden maar tot onze grote spijt zijn de complicaties van de operatie hem fataal geworden. Het is voor ons een groot verlies en wij (en de andere honden) zullen hem dan ook ontzettend missen!!

 
NL

Show in Eindhoven

Februari 14, 2011

Op 6 februari is Snowy in Eindhoven 3e geplaatst en kreeg daar een Zeer Goed toebedeeld. Met Noor gaat het op het moment hartstikke goed, je ziet al duidelijk dat ze wat dikker begint te worden. We blijven natuurlijk hopen dat alles zo goed blijft gaan!

Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Show in Eindhoven

Februari 02, 2011

Afgelopen week hebben we een echo bij Noortje gehad Zij is gedekt door The Nightshift's Burning Stuntman oftewel Spike. Deze combinatie was in het najaar leeg gebleven en is nu wel gelukt! Tijdens de echo zijn er pups gezien! We weten natuurlijk nog niet precies hoeveel het er zijn maar de pups worden begin maart verwacht. Op de puppagina kunt u meer informatie vinden over Spike en het aankomende nest.

Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Clubshow KV Waalwijk

Januari 18, 2011

Afgelopen zondag waren we op de Clubmatch van Kynologen Vereniging Waalwijk in Kaatsheuvel. Een geslaagde dag waarin de door ons ingeschreven honden weer volop ervaring hebben opgedaan. Lightning werd 1e in de jeugdklasse, kreeg een uitmuntend en werd nog beste teef bullmastiff ook! Snowy werd 2e geplaatst en kreeg ook een uitmuntend, Bandit deed het eveneens netjes en werd 3e met een zeer goed. Ook Raff (Social Giant Thunder) was van de partij en werd 1e in de jeugdklasse met een uitmuntend als resultaat. Helaas hebben we geen foto's kunnen maken aangezien we het te druk hadden met het showen van de honden. Foto's van Raff zie je hieronder. Verder gaat het met Stone heel goed, hij begint zich hier steeds meer thuis te voelen. Ook Dizzy doet het voortreffelijk en we zullen dan ook aan het einde van de week een echo laten maken waaruit zal blijken of ze drachtig is of niet, erg spannend dus!

Picture
Picture
 
NL

Stone

Januari 10, 2011

Afgelopen weekend is er het één en ander veranderd binnen ons kennel. Sinds gisterenmiddag is namelijk Social Giant Okavango River oftewel Stone bij ons gekomen. Deze kon vanwege privéomstandigheden niet meer bij zijn voormalige eigenaar blijven en wij hebben dan ook besloten hem bij ons te laten verblijven. Stone is een fors gebouwde bullmastiff met een goed karakter. Wij hopen dan ook dat hij hier volledig zijn draai zal gaan vinden. Meer foto's zullen binnenkort volgen op Stone zijn pagina.

Picture
Picture
 
Picture
NL

Gelukkig nieuw jaar

Januari 04, 2011

We willen iedereen een gelukkig en gezond 2011 toewensen!! Inmiddels is onze Dizzy gedekt door Social Giant Simpson oftewel Kane. Over een paar weken zullen we een echo laten maken om te zien of zij ook daadwerkelijk bevrucht is. Meer informatie hierover kunt u terugvinden op de pagina Pups.