Nieuws 2012

NL

Puppy update

December 29, 2012

Inmiddels is het een tijdje geleden tot de laatste update en is Dizzy ontzettend gegroeid. Ze krijgt het erg zwaar nu in de laatste week maar het gaat nog steeds allemaal goed. Ze is al een tijdje aan het wennen in de werpkist waar ze echt haar rust vind. We hebben wat foto's geplaatst van haar op de puppagina.

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Dizzy verwacht pups!

December 05, 2012

Zaterdag 24 november vond Nederlands grootste hondenshow plaats in Amsterdam, de Winner. We hadden hiervoor Nicky en Zeus ingeschreven. Ook deden Raff (Social Giant Thunder) en Bruno (Social Giant Miracle Star) mee. Bruno mocht als eerste van dit viertal de ring in en deed het uitstekend. Ondanks dat hij de jongste reu was en voor de eerste keer in de ring stond werd hij 3e van de 11 deelnemers in de jeugdklasse! Nicky had 9 andere tegenstanders en deed het ook erg netjes, zij werd 5e en dus net niet geplaatst. Zeus was weer even enthousiast als altijd en ging ook met een nette 3e plaats naar huis. En ook Raff kon het niet laten en werd 3e in een zware kampioensklasse. Wij zijn ontzettend trots met al onze kanjers!
filmpje van onze honden op de winner

Daarnaast hebben we nog bijzonder nieuws te melden. Gisteren hebben we een echo laten maken en bevestigd gekregen dat Dizzy zwanger is! Begin januari 2013 verwachten wij dan ook pups van de prachtige combinatie van Dizzy en Raff (Social Giant Thunder)! Voor meer informatie hierover kunt u de puppagina bekijken of met ons contact opnemen.

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Algemene update

Oktober 22, 2012

De laatste update is alweer even geleden omdat we onder andere niet hebben ingeschreven op de shows de afgelopen maand. In november gaan we weer want dan hebben we ingeschreven op de Winner in Amsterdam. De grootste show van het jaar waar we dan ook naar uit zien. In de tussentijd oefenen en trainen we gewoon door maar natuurlijk is er ook veel tijd voor spelen, knuffelen en slapen. Nicky en Princess groeien hard door en daar hebben we dan ook nieuwe foto's van geplaatst. Verder hebben we röntgenfoto’s laten maken van Zeus zijn heupen en ellebogen aangezien hij de leeftijd van 18 maanden alweer achter zich heeft gelaten. Zijn ellebogen zagen er netjes uit maar helaas vonden wij zijn heupen niet goed genoeg om hem later in te zetten voor ons fokprogramma. Hoewel we dit nieuws erg jammer vinden hoeft hij hier gezien zijn goede conditie en bespiering absoluut geen last van te krijgen en hij blijft ook gewoon lekker bij Jan en Alie wonen waar hij het ontzettend naar zijn zin heeft.

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
LUX

Raff werd BOB!

September 11, 2012

De afgelopen weken hebben we lekker met de honden wat uitstapjes ondernomen. Een van de uitstapjes was naar een meertje hier in de buurt waar we foto's van hebben gemaakt. Alle honden hebben het ontzettend naar hun zin gehad zoals je kunt zien op de foto's. Op zondag 2 september hebben we ook meegedaan met Nicky en Princess aan de puppydag van KV Waalwijk. Een leuke dag waar honden tot 1 jaar oud in ongedwongen sfeer kennismaken met de showring. De puppydag is opgezet als afvalrace waardoor je, als de constant afwisselende keurmeesters jou pup goed genoeg vinden, telkens door mag naar de volgende ronde. In het totaal waren er 8 rondes en Nicky en Princess hebben het beide keurig gedaan en zijn beide tot de 5e ronde gekomen! Broertjes Bruno en Diego kwamen ook even kijken en het was, zowel voor Nicky en Princess als voor ons, heerlijk om hen even terug te zien. Daarnaast is Raff (Social Giant Thunder) in Luxemburg geweest voor een show en is thuisgekomen met prachtige resultaten. Hij werd verkozen tot beste reu en vervolgens tot BOB (Beste van het Ras). In de erering won hij van de grote rasgroep 2 (BIG) en als klap op de vuurpijl werd hij 3e BIS (Beste in Show)!! Een geweldig resultaat waar we eigenaar Niek Bolle graag mee willen feliciteren. We zijn ontzettend trots op hen!!

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Diego

Juli 30, 2012

We hebben bezoek gehad van de familie Henderson en besloten dat Diego bij hun gaat wonen. Inmiddels is hij ook al naar zijn nieuwe thuis en het gaat allemaal hartstikke goed. Wij en de andere honden (met name Nicky en Princess) missen hem wel maar we zijn ervan overtuigt dat hij bij hen een goed leventje tegemoet gaat.

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Dag lieve Lightning

Juli 03, 2012

Tot ons grote verdriet zijn we afgelopen zaterdag (30 juni 2012) zeer plotseling onze lieve Lightning zijn verloren. Na een paar keer spugen merkte we dat ze ineens hard achteruit ging. We zijn direct naar de kliniek gereden maar doordat ze in shock was is tijdens de operatie haar hart gestopt. We zijn werkelijk kapot van dit verdriet en missen onze knuffelkont ontzettend! Ze zal altijd een speciaal plekje houden in ons hart en we zullen haar nooit vergeten!

 
NL

Dizzy naar behendigheid

Juni 28, 2012

Een tijdje terug zijn we gestart met behendigheid met Dizzy. Gezien de vele energie die zij heeft leek het ons leuk voor haar om op deze manier actief te zijn. En inderdaad, ze vindt het een groot succes. Met veel plezier gaat ze iedere week mee trainen en dit gaat haar erg goed af! Ze pikt alles snel op en vliegt over het parcours heen. Verder vernamen wij het trieste bericht dat Diva op 27 juni is overleden. Diva is de moeder van Pam en een van de grondleggers van onze kennel. Wij willen de familie Teijsse ontzettend bedanken voor hun goede zorgen en sterkte wensen voor de komende tijd. Voor de show op zondag 24 juni in Uden hadden we Nicky (Social Giant Twinkling Star) ingeschreven. Voor het eerst mocht ze meedoen in de babyklasse. Voor een eerste keer deed ze het uitstekend en ze werd dan ook beloond met een 2e plaats en een veel belovend. Raff kon echter met een uitstekend resultaat naar huis na deze regenachtige dag. Nadat hij 1e Uitmuntend werd geplaatst in de open klasse werd hij achtereenvolgend Beste Reu, Beste van het Ras en ook nog 2e Beste van de Rasgroep in de erering. Met dit prachtige resultaat heeft hij zijn kampioenspunten behaald en met veel trots kunnen we dan ook melden dat Raff hiermee Nederlands Kampioen is geworden!! We willen Niek Bolle van harte feliciteren met dit fantastische resultaat en hem bedanken voor het harde werken wat hij met zijn Raff heeft gedaan!

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Dog show in Hulten

Juni 12, 2012

Op 10 juni was er een show in Hulten. Op deze dag heeft Snowy (geshowed door William) meegelopen in de open klasse. Ze werd hier 2e met een uitmuntend. Raff (Social Giant Thunder) werd 1e met een uitmuntend in de open klasse reuen. Voor beiden mooie resultaten voor een zeer warme dag.

Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Bos en clubmatch

Mei 29, 2012

De laatste update is alweer even geleden en we hebben dan ook een hoop nieuws. Allereerst zijn we deze maand lekker weer met de honden en een camera naar het bos geweest. Ook hebben we afgelopen zaterdag de BMCN Kampioenschapsclubmatch gehad. Een ontzettend gezellige dag waar we met veel plezier naar kunnen terugkijken. Deze dag is ook bezocht door een aantal pupeigenaren van het nestje van Pam want een ontzettend leuke foto opleverde met 6 broers en zussen samen. Daarnaast hebben we ook nog nette showresultaten behaald. Social Giant The Music Man aka Charlie liep mee in de puppyklasse en werd 4e met een belovend. Social Giant Zeus liep met zijn broer Social Giant Amon (Zenno) mee in de jeugdklasse. Zenno kreeg een zeer goed en Zeus werd 2e met een uitmuntend. Snowy heeft ook meegelopen en werd 1e in de fokkersklasse (met dank aan William voor het wederom voortreffelijk voorbrengen van Snowy). En als klap op de vuurpijl werd Social Giant Thunder 1e in de openklasse reuen, Beste Reu en vervolgens Beste van het Ras met de titel Clubwinnaar 2012!! Wij zijn ontzettend trots op al onze kanjers en willen iedereen dan ook feliciteren met de resultaten en bedanken voor de gezellige dag!

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Algemene update

April 22, 2012

Inmiddels is Bruno ook uitgevlogen en de puppagina van het nestje van Pam & Bruno is dan ook voor de laatste keer geüpdate. Natuurlijk komt er binnenkort ook voor hen een nakomelingenpagina. Onze 3 nieuwe aanwinsten hebben ook hun eigen pagina gekregen. Mogen we aan jullie voorstellen: Princess, Nicky en Diego! Verder hebben we gisteren in Goes weer show gehad. Het ging dit maal voortreffelijk en we zijn dan ook ontzettend trots op de resultaten! Social Giant Thunder werd Beste reu en Social Giant Snowy werd 1 Uitmuntend in de open klasse, vervolgens Beste Teef en won nog van Raff en werd dus Beste van het Ras!! Aan het einde van de dag in de erering werd ze van de ongeveer 45 honden zelfs nog 7 BIG (7e beste in rasgroep 2)!!! Een ongelofelijk goed resultaat waar we dan ook uitermate trots op zijn!

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Pups alweer 6 weken

Maart 27, 2012

Wat vliegt de tijd, de pups zijn inmiddels 8 weken en Vasco, Buster, Noor, April en Bella zijn naar hun nieuwe trotse eigenaren vertrokken. Na een hele drukke laatste socialisatiefase voor ons (zoals aan het riempje lopen) zijn de meeste pups alweer bij hun nieuwe baasjes en kunnen ze daar wennen aan hun nieuwe thuis. We hebben weer ontzettend genoten van deze prachtige weken en daarom ook wat minder tijd gehad om foto's te plaatsen. Momenteel staan er weer ontzettend veel nieuwe foto's bij op de puppagina. Aankomend weekend vertrekt (wegens omstandigheden) de laatste pup naar zijn nieuwe baasje en dan zullen ook onze nieuwe sterren een eigen pagina op deze website krijgen.

Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Show in Leiden

Maart 21, 2012

De pups hebben de leeftijd van 6 weken inmiddels bereikt. Dit betekend onder andere dat ze inmiddels hun eerste inenting en dierenartscontrole achter de rug hebben. Ook hebben de pups inmiddels een chip gekregen waardoor de namen aan de pups zijn gekoppeld. Regelmatig zijn de pups buiten te vinden waar ze het heerlijk vinden om te spelen. Vele geluiden zijn hen inmiddels bekend en het socialiseren is dan ook in volle gang. Een nieuw filmpje, nieuwe foto's en de namen van de pups kunt u terug zien op de puppagina.

Picture
Picture
Picture
 
NL

Puppy update

Maart 12, 2012

Afgelopen zaterdag was er show in Leiden waaraan Snowy en Raff (Social Giant Thunder) hebben meegedaan. Snowy werd 1e in de open klasse en Raff werd na het behalen van een 1e plaats in de open klasse verkozen tot BOB (Beste van het Ras). In de erering werd Raff vervolgens 6e in rasgroep 2. Een heel net resultaat en we zijn dan ook trots op beide kanjers. De pups groeien vlot en ontwikkelen zich met de dag. Met het mooie weer zijn ze afgelopen week al wat langer buiten geweest en daarvan hebben we een filmpje gemaakt. Ook lopen ze regelmatig los in de woonkamer tussen de andere honden wat ze heerlijk vinden. Er zijn ook nieuwe foto's geplaatst dus kijk snel op de puppagina.

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Show in Groningen

Maart 06, 2012

Gisteren waren de pups precies 4 weken oud, ongelofelijk hoe snel de tijd weer gaat. . Ze gaan met sprongen vooruit. Het vlees eten is inmiddels verruild voor het eten van geweekte brokken, wat ze overigens erg lekker vinden. Ze spelen volop met elkaar en beginnen het speelgoed te ontdekken. Ook beginnen ze in de woonkamer zich steeds meer thuis te voelen. Afgelopen weekend zijn ze zelfs al heel even buiten geweest. Maar ondanks dit alles zoeken ze nog maar wat graag moeder Pam op, om lekker tegenaan te liggen, nog wat te drinken of om gewassen te worden. Pam vindt dit heerlijk en is dan ook, ondanks hun tandjes, nog graag bij de pups te vinden. Nieuwe foto's zijn terug te vinden op de puppagina.

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Puppy update

Februari 25, 2012

Wat gaat de tijd toch snel, de pups zijn alweer 2 weken oud. De meeste oogjes zijn de afgelopen 2 dagen open gegaan en ze beginnen al rond te wandelen, al gaat het wat wiebelig met vallen en opstaan. We hebben weer veel nieuwe foto's op de puppagina geplaatst.

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Puppy update

Februari 19, 2012

Vandaag zijn de pups precies 1 week oud. Gelukkig gaat het met allemaal hartstikke goed. Pam heeft wederom bewezen een ontzettend goede moeder te zijn. Ze houdt ze goed schoon en verliest ze geen moment uit het oog. We hebben een heleboel nieuwe foto's van de pups geplaatst op hun puppagina.

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Puppy update

Februari 12, 2012

Vandaag zijn er 4 reuen en 5 teven van de exclusieve combinatie Social Giant Pam & BISS Ch. Banstock's Bruno of the Northeast geboren. Met moeder Pam en alle 9 pups gaat het momenteel goed. Voor meer informatie over deze combinatie ga naar de puppagina, voor meer informatie over Bruno kun je zijn website bezoeken. Verder zijn de nakomelingenpagina’s geüpdate.

Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

KV Waalwijk Clubmatch

Februari 06, 2012

Zeus werd 2e in de jeugdklasse evenals Genesis in de tussenklasse. Lightning werd 1e in de fokkersklasse. Snowy werd 1e in haar klasse en vervolgens Beste Teef Bullmastiff. Raff (Social Giant Thunder) presteerde ook goed, hij werd BOB (Beste van het ras) en mocht daardoor de erering in voor beste van rasgroep 2. Dit won hij (!) en toen mocht hij door voor BIS (Beste in Show) waar hij met een hele nette 3e plaats eindigde! Ook zijn we gisteren naar de show in Eindhoven geweest. En ook hiervan kwamen we met prachtige resultaten thuis! Snowy werd 1e in de tussenklasse geplaatst met een Uitmuntend. Vervolgens werd ze 2e Beste Teef bullmastiff! Raff deed het helemaal fantastisch! Na eerst BOB (Beste van het ras) te worden, mocht hij wederom de erering in. Na een eerste plaats van rasgroep 2 (!) werd hij ook nog BIS (Best in Show)!! We zijn dan ook apetrots op deze resultaten! We hebben ook foto’s gemaakt toen we met de honden in de sneeuw gespeeld hebben.

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Gelukkig nieuwjaar

Januari 12, 2012

We hopen dat iedereen een prettige jaarwisseling heeft gehad en wensen een ieder een gezond en gelukkig 2012! De eerst volgende show die we hebben is de clubmatch van KV Waalwijk in Kaatsheuvel eind januari. Dit is altijd erg gezellig en we hebben hiervoor dan ook Snowy, Lightning, Genesis en Zeus ingeschreven. Eind december hebben we weer foto's gemaakt voor een boswandeling waar wij en de honden altijd heerlijk van genieten

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture