Nieuws 2013

NL

Fijne feestdagen

December 25, 2013

We wensen iedereen fijne feestdagen en een bullmastiff-achtig 2014!

Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Groeps foto

November 12, 2013

Het is weer tijd voor nieuwe foto's! Alle nakomelingenpagina’s zijn weer uitgebreid geüpdate! En als laatste maar zeker niet de minste een nieuwe groepsfoto van ons team.

 
NL

Social Giant wandeling

Oktober 02, 2013

Op zondag 15 september hadden wij de Social Giant wandeling georganiseerd. Het was ontzettend gezellig en een grote opkomst en daarnaast nog mensen die het ontzettend jammer vonden dat ze niet mee konden. Vele gelukkige, vriendelijke, mooie en lieve 'pups' die we weer terug mochten zien. Het was een ontzettend gezellige dag die we voor geen goud hadden willen missen. We willen iedereen (nogmaals) bedanken voor zijn/haar komst en zullen dit volgend jaar zeker nog een keer organiseren!

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Een rondje zwemmen

September 06, 2013

We hebben weer foto's gemaakt tijdens het zwemmen met onze honden. Het is echt heerlijk om ze te zien genieten van de frisheid van het water.

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Wandelen

September 02, 2013

We zijn weer vele kilometers verder, we wandelen wat af met onze honden. Op 24 augustus hebben we naast onze honden het fototoestel meegenomen naar 'de Put', een wandelgebied met waterplas hier in de buurt. Tijdens deze vroege wandelingen is het daar lekker rustig en dan ook heerlijk genieten. Dat genieten doen ze ook in het bos, daar hebben we gisteren de camera mee naartoe genomen. Lekker rennen, spelen en nog meer rennen om vervolgens thuis weer heerlijk bij te slapen.

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Puppy dag Waalwijk

Augustus 24, 2013

Afgelopen zondag was er een puppydag georganiseerd door KV Waalwijk. Op deze puppydag waren 109 pups (maximum) ingeschreven met een maximale leeftijd van 1 jaar. Omdat dit altijd een gezellige dag is en om Joelle te laten kennis maken met het showen hadden we haar ingeschreven. Ook Turbo (Social Giant Secret Admirer) was aangemeld. De puppydag is een afvalrace waarbij je telkens met een aantal andere honden strijd om een plaatsing. Iedere ronde vallen de laatst geplaatste af en de rest gaat door naar de volgende ronde. In het totaal zijn er 8 ronde. Turbo was dolenthousiast maar deed het supergoed in de ring. Hij haalde uiteindelijk de 5e ronde! Joelle deed het ook ontzettend goed! Ze werd een aantal maal op de 1e plaats gezet en haalde het uiteindelijk tot de halve finale (7e ronde)! Hier werd ze 6e dus ze heeft het ontzettend goed gedaan! Voor beide was het dus een geslaagde maar vermoeiende dag. Naast foto's van deze leuke dag hebben we ook foto's geplaatst van de afgelopen maand. De honden hebben heerlijk genoten van het weer, lekker gewandeld, gezwommen en vooral heerlijk geslapen.

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Show in Echt

Juli 08, 2013

Afgelopen zaterdag (6 juli) waren Bruno (Social Giant Miracle Star) en zusje Nicky ingeschreven voor de buitenshow in Echt. Naast dat het een ontzettend gezellige dag is geweest gingen we ook met topresultaten naar huis. Nicky deed het keurig en kreeg een mooi rapport en werd 1e geplaatst met een Uitmuntend in de tussenklasse. Bruno won de jeugdklasse en haalde daarmee zijn laatste punt en is nu Nederlands Jeugdkampioen!! Wij zijn ontzettend trots op hem en willen eigenaren Addy en Jacqueline (nogmaals) van harte feliciteren!! Verder willen we William van Steenhoven bedanken voor het voorbrengen van deze kanjer! Ook Social Giant Simpson (Kane) was weer van de partij en deze won zijn klasse en werd ook nog beste reu! Een geweldig resultaat voor eigenaren Erik en Donja. We hebben ook nieuwe foto’s van Joelle geplaatst want onze nieuwe aanwinst groeit hard.

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Introductie Joelle

Juni 14, 2013

Met trots willen wij aan jullie voorstellen: 'Carpe Diem is Dvariskiu Jegerio Sirdis' ofwel 'Joelle' !! Joelle is ons nieuwste familielid en we zijn erg blij met deze kleine meid. Joelle is geboren in Litouwen en we zijn fokker Lina en Grazina erg dankbaar voor dit dametje. Binnenkort zullen we meer over haar publiceren maar bezoek rustig haar pagina als u wat meer over haar wilt weten. Op 2 juni was er show in Oss waar Bruno en Nicky waren ingeschreven. Nicky deed het erg netjes en werd 2e in de jeugdklasse! Bruno deed het ook weer super en die eindigde op de 1e plek in de jeugdklasse. Daarmee heeft hij wederom een jeugdpunt behaald. Daarnaast moest hij terug voor beste reu en werd hij 2e beste reu! Onzettend knap werk weer dus van beide deelnemers!

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Bullmastiff Worldcup en Clubshow

Mei 15, 2013

Afgelopen week was de Bullmastiff Worldcup en de BMCN Clubmatch waar het de hele show alleen maar draait om bullmastiffs. Er waren veel buitenlandse deelnemers en het was daarom dubbel zo leuk om dit mee te maken. Wij hadden Genesis en Nicky ingeschreven. Ook Zeus (voor de Worldcup), Bruno en Raff (Social Giant Thunder) waren van de partij en op de clubmatch deed zelfs kleine Turbo (Social Giant Secret Admirer) mee. Op de Worldcup stond Genesis met 10 andere reuen in de openklasse en werd 3e met een uitmuntend! Nicky werd 4e in de jeugdklasse met een uitmuntend, Zeus kreeg een zeer goed in de grote openklasse, Bruno kreeg een uitmuntend en werd 3e geplaatst en Raff werd 3e met een uitmuntend in een zware kampioensklasse. De tweede dag, zaterdag 11 mei, hebben wij ook weer mooie resultaten behaald. Genesis werd 5e met een uitmuntend en Bruno werd 2e met een uitmuntend in de jeugdklasse. Kleine Turbo vond het vooral erg leuk en was dolenthousiast. Hij ging naar huis met een mooie 3e plaats in de babyklasse en is een hoop ervaringen rijker. Vervolgens werd Raff 1e in zijn zware kampioensklasse en Nicky werd 1e in de jeugdklasse! Nicky moest vervolgens terug de ring in voor beste jeugdhond en na lang overleg tussen de keurmeesters won Nicky deze titel! Wij zijn zeer trots op al onze honden die hebben deelgenomen. Ook was het erg leuk dat Boaz (Social Giant Give Me Everything), Jansen (Social Giant I Like It) en de familie Boeijen (helaas zonder Vasco) even langs kwamen. Al met al drukke maar hele leuke en gezellige dagen!

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Leiden show

April 01, 2013

Op zondag 24 maart is er show geweest in Leiden. Addy en Jacqueline hadden hiervoor Social Giant Miracle Star ofwel Bruno ingeschreven in de jeugdklasse. Bruno deed het heel erg nestjes in de ring. Hij werd 1e in zijn klasse met een uitmuntend en behaalde hiermee zijn eerste jeugdpunt! Vervolgens mocht hij meedingen voor beste reu en werd hier 2e geplaatst! Een hartstikke goed resultaat waar we ook heel trots op zijn!!

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
UK

Crufts

Maart 12, 2013

In het weekend van 10 maart werd de Crufts georganiseerd. De Crufts is wereld grootste hondenshow en je kan hier alleen aan deelnemen als je hiervoor bent geselecteerd op basis resultaten op een paar geselecteerde shows. Raff heeft deze kwalificatie behaald en mocht hier dus aan deelnemen. Zodoende zijn Raff met eigenaar Niek en Rogier naar Engeland geweest waar deze show wordt georganiseerd. Raff stond in een zware klasse van 21 kampioensreuen van verschillende landen en hij werd uiteindelijk 3e!! Een zeer knappe prestatie waar we dan ook echt enorm trots op zijn! filmpje van Raff op de Crufts

Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Puppies naar hun nieuwe thuis

Maart 08, 2013

Alle pups zijn afgelopen weekend naar hun nieuwe baasjes vertrokken. Het gaat met allemaal gelukkig goed en we hebben inmiddels ook weer wat foto's ontvangen. We wensen deze pups al het geluk toe in hun nieuwe thuis! Binnenkort zal dan ook de nakomelingenpagina van het nestje van Dizzy en Raff worden gemaakt. Verder is Social Giant Don't Stop the Party (Diesel) voortaan ook via zijn eigen site te volgen, zie de linkenpagina.

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Pups vertrekken bijna

Februari 27, 2013

De laatste week dat we kunnen genieten van de pups is inmiddels aangebroken. Wat vliegt de tijd. Aankomend weekend worden alle pups opgehaald door hun nieuwe trotse eigenaren. Voor hen een spannend en vooral leuk moment maar voor ons is het altijd erg moeilijk om afscheid van ze te nemen. Ter voorbereiding van deze grote verandering zijn we natuurlijk druk met de socialisatie bezig. Zo hebben ze bijvoorbeeld ook al een paar keer aan de riem gewandeld. Hiervan hebben we een filmpje geplaatst op de puppagina. Ook staan er weer vele nieuwe foto's op.

Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Een drukke week

Februari 18, 2013

We hebben een erg drukke week achter de rug. Zoals gezegd zijn alle pups gecontroleerd door onze dierenarts en ze zijn allemaal helemaal gezond bevonden. Ook hebben ze dus hun eerste enting gehad. De dag erna zijn ze gechipped en aan iedere pup is dus een naam toegekend. Welke naam bij welk hondje hoort kun je terugvinden op de puppagina zelf. Daarnaast hebben we heel veel bezoek gehad van alle toekomstige trotse pupeigenaren. Daarnaast zijn ze ook voor het eerst naar buiten geweest en daar hebben we vandaag ook een filmpje van gemaakt. Al met al een erg drukke en vermoeiende week voor de pups. Alle nieuwe foto's en het filmpje staan op de puppagina.

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Pups bijna 6 weken

Februari 11, 2013

Aankomende donderdag zullen de pups 6 weken oud worden. Dat betekend dat ze deze week door de dierenarts worden gecontroleerd en ingeënt. Daarnaast worden ze gechipt en word aan ieder hondje dus de naam gekoppeld. Ze spelen volop en lopen in de woonkamer rond of ze nooit anders hebben gedaan. Het is momenteel erg koud buiten maar ook daar zullen ze binnenkort aan moeten geloven. We hebben weer veel nieuwe foto's op de puppagina geplaatst.

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Pups zijn al 1 maand

Februari 04, 2013

De pups zijn inmiddels al een maand oud. Ze groeien nu ook ontzettend hard. De pups eten inmiddels ook geweekte brokjes waar ze erg gek op zijn en wat ze zich dan ook goed laten smaken. Ze wandelen rond alsof ze nooit anders hebben gedaan en we laten ze dan ook regelmatig los in de woonkamer wat ze erg leuk vinden. Inmiddels hebben ze ook al uitgebreid kennis gemaakt met onze andere honden, waar ze totaal niet van onder de indruk zijn. We hebben hiervan 2 nieuwe filmpjes maar ook weer veel foto's op de puppagina geplaatst. De afgelopen maand hebben onze honden natuurlijk genoten van de sneeuw. Nicky blijkt er helemaal gek op te zijn en het is heerlijk om hen allen te zien genieten. Ook hiervan hebben we nieuwe foto's geplaatst. Tenslotte ook nog een groepsfoto van onze kanjers bij elkaar.

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

KV Waalwijk Clubmatch

Januari 27, 2013

Vorige week zondag was de jaarlijkse clubmatch van KV Waalwijk. Omdat dit altijd een ontzettende gezellige show is waren we ook dit jaar van de partij. En dit werd beloond want we hebben erg mooie resultaten behaald. Bruno (Social Giant Miracle Star) werd 1e met een uitmuntend in de jeugdklasse! Vervolgens moesten Genesis en Raff (Social Giant Thunder) de ring in voor de open klasse. Genesis deed het erg goed en vond het erg leuk om weer in de ring te staan, hij kreeg een uitmuntend en werd 2e. Raff deed het ook weer netjes en hij werd 1e met een uitmuntend. Hierdoor moesten Bruno en Raff door voor Beste Reu, wat uiteindelijk gewonnen werd door Raff. Ook bij de dames ging het erg goed. Princess werd 1e met een uitmuntend in de fokkersklasse, Nicky werd 1e in de jeugdklasse met een uitmuntend. Hierdoor mochten beide dames terugkomen voor Beste teef en dit werd gewonnen door Nicky. Raff en Nicky streden vervolgens om de titel Beste van het Ras (BOB) en die werd gewonnen door Raff. Deze mocht vervolgens door in de erering en werd ook in de rasgroep 1e! Bij de Best in Show keuring werd hij vervolgens 5e! Erg nette resultaten voor al onze kanjers dus! Verder gaat het met Dizzy en de pups uitstekend. Er zijn alweer 3 weken voorbij, wat gaat de tijd toch snel. Ze wandelen nu al vlotjes en beginnen ook te spelen. Ook zijn we inmiddels gestart met af en toe wat vlees om zo de darmen aan vaster voedsel te laten wennen. Dit vinden ze erg lekker. We hebben weer veel nieuwe foto's geplaatst en ook 2 filmpjes op de puppagina.

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Puppy update

Januari 19, 2013

Met de pups en Dizzy gaat alles goed. . Alle oogjes van de pups zijn de afgelopen week opengegaan. Ook zijn ze al begonnen met lopen wat alleen erg wiebelig en dus met vallen en opstaan gaat. Ook hebben ze inmiddels hun eerste ontworming gehad, wat we nog gaan herhalen bij de leeftijd van 4, 6 en 8 weken. We hebben weer veel nieuwe foto's van de pups geplaatst op de puppagina. Onze honden genieten enorm van de sneeuw en het is dan ook een sport om sneeuwballen te vangen.

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Puppy update

Januari 12, 2013

Helaas is afgelopen dinsdag gebleken dat het reutje met het bruine bandje toch niet sterk genoeg was. We merkte dat hij lusteloos werd en hebben van alles geprobeerd om hem weer op te peppen maar dit heeft jammer genoeg niet mogen helpen. Het reutje met het bruine bandje dat van ons de naam Social Giant Back in Time heeft gekregen is dinsdagmiddag overleden. Met de andere pups gaat het wel ontzettend goed. Ze beginnen nu goed te stijgen in gewicht en drinken ontzettend veel bij moeder Dizzy. Ze zorgt er zo ontzettend goed voor. Met Dizzy zelf gaat het gelukkig ook goed, ze begint alweer wat aan te komen (door die ontzettend dikke buik bij de zwangerschap was er weinig ruimte meer voor eten) en vind het erg fijn om bij haar pups te zijn. Inmiddels hebben we ook een thema en de namen voor de pups gekozen. Het thema is 'Rapper: Mr. Worldwide' en de namen kun je terugvinden op de puppagina. We hebben hier ook weer veel nieuwe foto's opgezet!

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Pups geboren

Januari 03, 2013

Allereerst willen wij iedereen nog een gelukkig Nieuwjaar wensen! Verder kunnen wij met trots melden dat onze Dizzy vandaag maar liefst 12 pups op de wereld heeft gezet! Het zijn 9 reuen en 3 teefjes en ze doen het tot op heden allemaal goed. Dizzy heeft het erg zwaar gehad, zeker de laatste weken, maar ze doet het hartstikke goed. Ze is gelijk ontzettend lief voor de pups en is er bijna niet bij weg te krijgen voor een plasje. De eerste foto's staan inmiddels op de puppagina.

Picture
Picture
Picture