Nieuws 2014

NL

Fijne feestdagen

December 25, 2014

We zijn samen met wat honden een heerlijk weekend weg geweest. Een heel geregel om voor alle honden goed onderdak te regelen maar het is gelukt. Wij wensen iedereen gezellige feestdagen en een goed 2015!

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

De Winner

December 16, 2014

Afgelopen zaterdag 13 december was de Winnershow in Amsterdam, Nederlands grootste show. We hadden hiervoor Pam ingeschreven en ze deed het weer fantastisch! Pam werd Beste Veteraan van het ras en behaalde hiermee de titel Veteraan Winster 2014! Ook heeft ze door beste veteraan te worden haar laatste punt gehaald voor het Nederlands Veteranen Kampioenschap! Pam is nu Benelux Veteraan Winster 2014, Veteraan Winster 2014 en Nederlands Veteraan Kampioen!!! We zijn supertrots op onze dame die op haar leeftijd nog heerlijk vrolijk en vlot door de ring rent!

Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Joelle is gerontgend

November 26, 2014

Onze dame Joelle is geröntgend aangezien zij de leeftijd van 18 maanden heeft bereikt en de officiële bevestiging bracht ons supergoed nieuws! Joelle heeft HD A en ED 0 (Vrij) geregistreerd en betere uitslagen kunnen wij ons niet wensen. Voorlopig is ze nog ontzettend jeugdig en we wachten dus lekker even voordat zij mag genieten van haar eigen pups.

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Pam Beste Veteraan!

September 30, 2014

Op 27 September zijn we naar de show in Maastricht geweest met Pam. Ze deed het wederom weer hartstikke netjes en dat werd dan ook beloond met een Uitmuntend en werd ze Beste Veteraan! Ook hebben we een nakomelingenpagina toegevoegd van het laatste nestje van Snowy & Jethro. We hopen dan ook regelmatig foto's te blijven ontvangen zodat we deze pagina kunnen blijven updaten. Als laatste willen we graag iedereen, met name de eigenaren van jonge honden, adviseren te starten met vuurwerktraining om de angst op 31 december te beperken.

Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Social Giant wandeling

September 26, 2014

Op 21 september hadden we weer een Social Giant Wandeling georganiseerd. Heerlijk om weer met vele Social Giant pups te kroelen, ze te zien spelen en lekker te wandelen! Iedereen weer ontzettend bedankt voor het komen en de gezelligheid. Foto's van deze gezellige middag staan op de pagina Social Giant dagen.

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Pups naar hun nieuwe thuis

September 16, 2014

Inmiddels zijn er 6 pups naar hun nieuwe eigenaar vertrokken. Ontzettend moeilijk om afscheid te nemen maar we krijgen gelukkig regelmatig foto's en berichtjes en het is heerlijk om te merken dat alle pups een goed nieuw thuis hebben gevonden. Zelf hebben we een reutje en een teefje aangehouden uit deze combinatie en we stellen dan ook graag aan u voor; Hero en Shadow. We hebben voor hen een eigen pagina gemaakt zodat iedereen ze daar op kan volgen. De foto's van de laatste dagen en foto's van de pups met hun nieuwe eigenaar staan nu op de puppagina.

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Pam is Benelux Veteran Winner 2014!

September 11, 2014

De laatste dagen van de pups bij ons zijn aangebroken, de meeste pups zullen dit weekend ons huis verlaten. Voor de pupkopers iets om naar uit te kijken, voor ons komt de tijd van afscheid steeds dichter bij. Ook deze week zijn we weer erg actief geweest met de pups. Ze zijn ontzettend veel los in de woonkamer en vallen na een tijdje vanzelf in slaap zodat je overal wel een slapende pup tegenkomt. Ook zijn we regelmatig een stukje aan de riem gaan lopen wat ze ontzettend goed doen! Verder word er heel veel gespeeld en hebben ze ook heel voorzichtig even in een klein laagje water gestaan. Nieuwe foto's en ditmaal een kort filmpje staan op de puppagina. Op 6 september zijn we met onze Veteraan Pam naar Rotterdam gegaan om mee te doen aan een show. Het is een eer om met een veteraan in haar supergoede conditie in de ring te mogen showen. Ze werd dan ook beste veteraan en heeft nu dan ook de titel Benelux Veteraan Winner 2014! We zijn ontzettend trots op deze dame!

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Puppy update

September 03, 2014

De pups waren de afgelopen week weer vaak buiten. Nu het weer heerlijk zonnig is zijn ze graag zowel buiten als binnen aan het spelen. Omdat Snowy laat merken dat het drinken van de pups nu toch wel erg zeer doet maar ze wel ontzettend graag tussen de pups rondloopt of erbij ligt, trekken we haar regelmatig een shirt aan om haar tepels af te dekken. Snowy vind het prima en heeft echt door dat ze zich dan ongestoord tussen de pups kan bevinden, hoewel er soms nog steeds verwoede pogingen worden gedaan. Vele nieuwe foto's en een nieuw filmpje staan op de puppagina.

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Puppy update

Augustus 28, 2014

Inmiddels zijn de pups de leeftijd van 6 weken gepasseerd en dat betekend weer een hoop verandering. De pups zijn de afgelopen week ingeënt en gecontroleerd door de dierenarts en alle pups zijn gezond verklaard! Ook is de chipper van de Raad van Beheer langs geweest en de stamboomnamen zijn dan ook gekoppeld aan de pups. We zijn verder druk bezig met het zindelijk krijgen van de pups en we moeten zeggen dat het al heel aardig lukt. Zodra ze wakker zijn gaan ze met zijn allen naar buiten en omdat de deur heel vaak open staat, behalve als het heel hard regent, gaan ze regelmatig naar buiten om een plasje te doen of even te spelen. Natuurlijk gebeuren er echt nog regelmatig ongelukjes maar we doen ons best om het zo goed mogelijk te stimuleren. Verder zijn we druk bezig met het bekend maken met geluiden en voorwerpen. Flesjes, flesjes met een rammeltje, kletterende drinkensbakken, bezemstelen er is van alles de revue gepasseerd. Vandaag zijn ze zelfs even voor het eerst aan het riempje mee de straat op geweest en hoewel de meeste pups in het begin even onder de indruk waren van de auto's herstellen ze zich allemaal vlot en lopen ze allemaal, met de nodige tussenstops om even rond te kijken, netjes mee. Genoeg reden voor vele nieuwe foto's en een nieuw filmpje!

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Puppy update

Augustus 20, 2014

Regelmatig zijn de pups (naast de meerdere keren per dag in de woonkamer) al even buiten te vinden maar als het wat fris is maken ze snel dat ze weer naar binnen gaan, tenslotte is daar ook nog genoeg te spelen en slopen. We zijn deze week ook weer even met Snowy het bos in geweest, even echte afleiding buiten de gewone wandelingen. Ze heeft heerlijk genoten, evenals Kate (Social Giant Crazy for You) die gezellig mee heeft gelopen. Snowy is nog steeds ontzettend zorgzaam voor de pups en hoewel er niet heel veel melk meer komt mogen ze toch nog regelmatig even drinken en vooral kroelen, knuffelen en spelen.

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Puppy update

Augustus 13, 2014

Deze week zijn de pups weer erg vooruit gegaan. Ze rennen inmiddels rond in de woonkamer en reageren al enthousiast op beweging en geluidjes. Ook eten ze meerdere maaltijden vast voedsel (geweekte brokjes) per dag. Naast de brokjes kruipt Snowy er toch nog regelmatig bij om ze bij te voeden maar met name om ze te wassen en te inspecteren of alles wel goed is, ontzettend lief om te zien. Ook zijn ze inmiddels voor de tweede maal ontwormd, wat nog word herhaald bij de 6e en 8e week. Vele nieuwe foto's en een nieuw filmpje staan op de puppagina!

Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Puppy update

Augustus 6, 2014

De grote veranderingen blijven plaatsvinden. De pups maken al blafgeluidjes, wandelen (wat stabieler) rond, eten soms al een maaltijd vast voedsel en beginnen zelfs met spelen. Ook zijn ze voor het eerst uit de werpkist geweest en zelfs al eventjes buiten. Het is allemaal nog erg spannend en rondrennen doen ze dan ook echt nog niet maar de wereld word dan ook ineens erg groot natuurlijk. Genoeg reden voor veel nieuwe foto's en een nieuw filmpje!

Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Puppy update

Juli 31, 2014

De pups zijn inmiddels 2 weken oud. Grote veranderingen hebben al plaatsgevonden; de oogjes zijn open en de eerste stapjes zijn gezet. Ze groeien goed en moeder Snowy zorgt naast de voeding ook voor heerlijke wasbeurten. Het blijft prachtig om te zien en we hebben weer een filmpje en veel foto's op de puppagina geplaatst zodat iedereen kan mee geniete

Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Puppy update

Juli 25, 2014

Ondertussen zijn de pups 1,5 week oud. Gelukkig gaat alles goed met hen en met Snowy. Voor de pups is het warme weer erg lekker maar voor Snowy haar comfort proberen we haar te koelen met handdoeken. Verder is ze erg trots op haar pups en verzorgd ze erg goed. Ook de namen zijn bekend, we hebben gekozen voor het thema 'Kermis'. De namen zijn nog niet aan de pups gekoppeld, dit gebeurt bij het chippen als ze 6 weken zijn. Voor nieuwe foto's en een filmpje kunt u de puppagina bezoeken.

Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Pups geboren!

Juli 15, 2014

De pups zijn geboren! Vandaag heeft Snowy het leven geschonken aan 4 reuen en 4 teven. Momenteel gaat alles goed met Snowy en haar prachtige kroost! De eerste foto's staan op de puppagina dus neem snel een kijkje!

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Update zwangerschap Snowy

Juni 28, 2014

Het gaat erg goed met Snowy. Ze is erg vrolijk en zit goed in haar vel. Ze begint al wel wat meer aandacht te vragen maar ze groeit dan ook vlot. Vorig weekend hebben we de werpkist opgezet zodat ze dit rustig haar vertrouwde plekje kan maken voordat de pups komen. En met succes, naast dat ze er eet is ze er regelmatig (meestal slapend) te vinden. We hebben nieuwe foto's toegevoegd aan de puppagina. Ook zijn we deze week nog heerlijk in het bos geweest om te wandelen en naast dat wij Geni en Joelle hadden meegenomen was ook Kate (pup van Dizzy en Phantom) van de partij. Het was erg gezellig en de honden hebben zich ontzettend vermaakt.

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Snowy verwacht pups

Juni 12, 2014

Snowy is gedekt en vandaag is met de echo bevestigd dat wij pups verwachten!! We zijn ontzettend blij met dit nieuws en hebben er ook weer ontzettend zin in! Ook Snowy is erg vrolijk want nu mag ze meer gaan eten en dat is toch echt haar grootste hobby! Voor meer informatie over de combinatie die wij gemaakt hebben kun je op de puppagina van het verwachte nestje kijken.

Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Dog show in Hulten

Juni 08, 2014

Op zondag 25 mei zijn we naar Hulten geweest. De show daar word altijd buiten georganiseerd en dat geeft altijd een ontzettend gezellige sfeer vinden wij. We hadden dan ook Joelle, Genesis en Pam ingeschreven. Het was heerlijk weer en met de aanwezige verkoeling goed te doen. Onze kanjers deden het allemaal weer erg netjes in de ring. Joelle werd 3e in de jeugdklasse, Geni werd 2e in de openklasse en Pam werd 1e in de veteranenklasse (8 jaar en ouder). Ook Bruno was van de partij en die werd 1e in de openklasse. Het was een ontzettend gezellige dag!

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Foto's

Mei 06, 2014

We hebben weer veel nieuwe foto’s geplaatst! Ook de nakomelingenpagina’s zijn weer bijgewerkt en een bezoekje waard.

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Dog show in Leiden

April 08, 2014

Op 22 maart zijn we naar een show in Leiden geweest. We hadden Joelle ingeschreven voor show ondanks dat ze nog erg jong is. Ze vindt het gelukkig hartstikke leuk en deed het dan ook netjes. Ze werd 3e met een zeer goed in de jeugdklasse. Ook Snowy was weer eens van de partij en ook die vind het erg gezellig om een dagje op show rond te lopen. Ook in de ring presteerde ze weer netjes. Nadat ze 2e met een Uitmuntend werd geplaatst in de open klasse werd ze ook nog reserve beste teef. Op zondag 6 april was er show in Utrecht en ditmaal hadden we alleen Joelle ingeschreven. Ze werd hier 1e met een zeer goed.

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Naar het strand

Februari 02, 2014

Afgelopen vrijdag zijn we met Pam, Noor en Joelle naar het strand geweest. Het is echt heerlijk om even in een compleet andere omgeving de honden geweldig te zien genieten.

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Dag lieve Angel

Januari 25, 2014

Het jaar is voor ons niet zo goed begonnen. Tot onze grote spijt hebben we afscheid moeten nemen van onze lieve Angel. Deze, voor ons zo speciale dame, bleek een hele kwaadaardige vorm van kanker te hebben. De tumoren zijn zo snel uitgezaaid dat we binnen enkele dagen afscheid van haar moesten nemen omdat we haar niet wilde laten lijden. Wij en de andere honden hebben hier enorm veel verdriet van. De dag nadat we het slechte nieuws over Angel kregen (zaterdag 11 januari jl) hadden we ingeschreven op de altijd gezellige clubmatch van KV Waalwijk. We hadden besloten toch te gaan en omdat het dichtbij is eventueel naar huis te gaan als het met Angel niet ging of als ze niet lekker was. Angel was ontzettend vrolijk dat ze zelfs enthousiast door de ring heen liep 's-ochtends. Omdat we haar ook hadden ingeschreven hebben we deze show toch nog met haar gelopen en dat heeft ze met veel plezier gedaan. Angel werd 2e in de openklasse. Verder hadden we Snowy, Geni en Joelle ingeschreven. Snowy werd 1e in de fokkersklasse, Geni won de openklasse reuen en Joelle werd beste puppy van het ras. Ook Bruno (Social Giant Miracle Star) en Bella (Social Giant Rising Star) waren ingeschreven en hebben het supergoed gedaan! Bruno werd 1e in zijn klasse en vervolgens beste reu! Ook Bella werd 1e in haar klasse en deed het hartstikke goed! Al deze resultaten betekende dat we de erering in mochten. Eerst met Joelle voor beste puppy in show. Ze deed het keurig en werd uiteindelijk 5e Beste puppy in show! Verder hadden we Snowy en Geni ingeschreven voor de koppelklasse. Dat was ontzettend leuk om te doen en hoewel we eigenlijk best hadden mogen oefenen werden ze 2e!! Ook Bruno mocht met Indy de erering in voor de kind-hond show en ze werden 2e, hartstikke goed! Op zondag 12 januari zijn we met Angel, Snowy en Geni naar het strand geweest. Angel vond het heerlijk en heeft nog lekker gerend en gespeeld. Ook Snowy en Geni hebben zich ontzettend vermaakt. Ook waren we regelmatig in het bos te vinden. We hebben dan ook heel veel nieuwe foto's op de site gezet.

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture