Nieuws 2015

NL

The Winnershow

December 20, 2015

Op 12 december zijn we naar de Winner in Amsterdam geweest, de grootste show in Nederland. Een gezellige dag en hoewel Hero het netjes deed werd hij helaas niet geplaatst. Pam deed het weer fantastisch en dat werd dan ook beloond met opnieuw de titel Veteranenwinster 2015. Ook hebben wij ons volgende nestje gepland. Onze dame Snowy is gedekt door Roy (Mister T du Monde D'Elias). Roy is een hele lieve, mooi gebouwde reu met goede gezondheidsuitslagen. We hopen dan ook in februari mooie, gezonde pups uit deze combinatie te mogen ontvangen. Meer informatie over deze combinatie kan je terugvinden op de puppagina. Verder wensen wij iedereen gezellige feestdagen en een succesvol 2016!

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Pam weer Beste Bullmastiff Veteraan

November 29, 2015

Vandaag zijn we bij de Dogachtigenshow in Den Bosch geweest. Altijd een erg gezellige show die maar voor enkele rassen georganiseerd word. Hero kreeg een Zeer Goed in een erg grote jeugdklasse. We hadden ook Pam ingeschreven en ze heeft wederom kwispelend door de ring gelopen. De keurmeester was helemaal weg van haar en ze werd weer Beste Bullmastiff Veteraan!

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Onze nieuwe aanwinst Yasmin

November 18, 2015

Inmiddels zijn de pups van Joelle alweer 10 weken oud en de vele laatste foto's staan dan ook op de puppagina. Graag stellen wij jullie dan ook voor aan onze jongste aanwinst, Social Giant Mirabile Visu ofwel Yasmin. Het is, net zoals haar moeder, een erg vrolijk dametje die het heerlijk vind om met onze andere honden te spelen. Natuurlijk slaapt ze ook nog veel en het is prachtig om te zien dat ze gewoon tussen de grote honden in gaat liggen. Hoewel er dus een nieuwe pagina is toegevoegd bij onze honden voor Yasmin is er ook een pagina weggevallen. Onze lieve dame Shadow had erg veel moeite met het leven in de groep hier in huis. Dit bracht veel onzekerheid bij haar naar boven en daardoor ook onrust voor Shadow zelf. We hebben daarom, met pijn in ons hart, besloten om op zoek te gaan naar een hele goede plek waar ze alle aandacht kreeg, lekker haar zelf kan zijn en waar er voor haar geen onrust ontstaat door andere honden om haar heen. Gelukkig hebben we deze plek gevonden en sinds bijna 2 weken woont onze lieve meid bij Hanny en Johnny. Hoewel het natuurlijk even wennen is gaat het al hartstikke goed en ze is er duidelijk heerlijk vrolijk en speelt volop. We hopen dat ze daar een lang en plezierig leven tegemoet gaat!

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Pups 7 weken

Oktober 27, 2015

De tijd lijkt wel voorbij te vliegen, de pups zijn inmiddels al 7 weken. Meerdere keren per dag zijn de pups uit de werpkist om lekker te spelen. De pups zijn bij de 6 weken voorzien van een chip en er is DNA afgenomen. Ook hebben we toen een ritje gemaakt naar de dierenarts voor de eerste enting en na een algeheel onderzoek blijken de pups, zoals verwacht, helemaal gezond. Ook hebben ze inmiddels alweer met vele nieuwe dingen kennisgemaakt. Naast het ritje in de auto hebben ze al aan een riempje gewandeld en word er tijdens het spelen regelmatig een nieuw object zoals een bezem, een skateboard, een karretje etc. bijgehaald en er worden ook diverse geluiden afgespeeld. Onder de indruk zijn ze inmiddels niet meer zo snel en dat is natuurlijk alleen maar positief. Op de puppagina zijn weer vele nieuwe foto's te zien!

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Puppy update

Oktober 15, 2015

Meerdere keren per dag scharrelen de pups buiten de werpkist rond, gezellig tussen de andere honden die het erg leuk vinden om de kleintjes te vermaken. Uiteraard word het kennismaken met verschillende geluiden en dingen stap voor stap steeds verder uitgebreid en daar reageren ze erg netjes op. Als het weer het toelaat zijn ze ook lekker even buiten om daar even te spelen. De foto’s en filmpjes zijn terug te vinden op de puppagina.

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Puppy update

Oktober 05, 2015

Wat ontwikkelen de pups zich toch weer snel. Inmiddels stappen ze in de woonkamer en keuken al vrolijk rond en hebben al met onze andere honden uitgebreid kennis gemaakt. Joelle is nog steeds erg beschermend maar ze staat het allemaal toe als ze maar ziet dat wij het goed in de gaten houden, wat we natuurlijk doen. Ook zijn ze al een aantal keer even buiten geweest. In het begin nog even spannend natuurlijk maar zeker het reutje rende al snel lekker rond, ook het teefje heeft het buiten rondscharrelen inmiddels door en het is dan ook een heerlijk gezicht om ze buiten samen bezig te zien. De pups hebben zojuist hun tweede maal ontworming gehad en eten inmiddels al enkele dagen geweekte brokjes. Tussendoor kunnen ze het nog niet laten om lekker bij moeders te drinken en Joelle heeft hier, ondanks de tandjes, nog geen problemen mee. Hoewel Joelle nu ook echt regelmatig buiten de werpkist te vinden is slaapt ze toch het liefste nog bij haar pups, ontzettend vertederend om te zien. Nieuwe foto's zijn weer terug te vinden op de puppagina!

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Puppy update

September 28, 2015

Inmiddels zijn de pups alweer 3 weken jong. De oogjes zijn netjes na de 10e dag open gegaan en ze stappen al vrolijk de kist rond. Ook zijn ze al een aantal keer even uit de kist geweest, hoewel ze nog het liefste bij Joelle in de buurt zijn gaan ze toch dapper al wat een beetje op ontdekkingstocht. Dit natuurlijk onder het toeziende oog van Joelle die ze heel netjes goed in de gaten houd. Heel veel nieuwe foto's staan op de puppagina!

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Puppy update

September 18, 2015

Het gaat erg goed met Joelle en haar pups. Ze groeien hard maar Joelle zorgt er dan ook erg goed voor! Bij dit nestje hebben wij gekozen voor het thema Latijnse spreuken. De namen van het reutje en het teefje kunt u terugvinden op de puppagina, samen met weer heel veel nieuwe foto's!

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Joelle haar pups zijn geboren

September 8, 2015

Vol trots laten we jullie weten dat op zondag 6 september net voor middernacht onze Joelle is bevallen. Helaas liep de bevalling niet helemaal zoals we gehoopt hadden en moesten we uiteindelijk ingrijpen door het laten doen van een keizersnede. Gelukkig gaat het nu erg goed met Joelle en haar 2 pups! We zijn erg blij dat we een reutje en een teefje hebben mogen verwelkomen. Joelle is een ontzettend goede moeder en zorgt goed voor haar pups. Foto's kunt u terugvinden op de puppagina.

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Update Joelle en Pam heeft weer gewonnen

September 4, 2015

We hebben weer foto's toegevoegd op de puppagina van Joelle. Eén dezer dagen zullen de pups geboren worden en we hopen zoals altijd dat alles goed gaat en gezond ter wereld mag komen. Op 23 augustus zijn we ook naar de Belgische Bullmastiff Clubmatch geweest met Pam en Hero. Het was een gezellige dag en beide deden het erg netjes. Hero werd helaas niet geplaatst maar Pam werd Beste Veteraan!

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Dag lieve Zeus

Augustus 19, 2015

Een paar maanden geleden verscheen er een bult in Zeus zijn lies. Natuurlijk werd hij gelijk geopereerd om de bult te verwijderen. De bult werd onderzocht en tot onze grote angst werd bevestigd dat het kanker was, wat zich al had verspreid door zijn lichaam. Omdat Zeus nog steeds erg vrolijk en gelukkig was merkte je niets van zijn fatale ziekte en hebben zijn fantastische eigenaren Jan en Alie waar Zeus woonde hem een onvergetelijke tijd gegeven die hij verdiende. Gisteren waren de gelukkige, vrolijke dagen helaas voorbij en omdat hij het niet verdiende te lijden moesten we hem tot ons grote verdriet laten gaan. Dank je wel lieve Jan en Alie Slok voor de prachtige tijd die jullie hem hebben gegeven!! Ondanks dat hij meer jaren verdiende kon hij deze 4,5 jaar geen beter thuis hebben gehad en we zijn erg dankbaar voor de jaren dat hij bij jullie is verwend, vergezeld met zijn vader Spike en beste vriendin Kato en omringd met jullie fantastische zorg.

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Social Giant Spelletjesdag

Augustus 17, 2015

Gisteren was de Social Giant Spelletjesdag en wij vonden het een ontzettend geslaagde middag waarin we veel van de door ons gefokte pups hebben mogen terug zien. De opgezette spelletjes en de mini-gedragscursus waren een groot succes!! We hebben vele foto's mogen ontvangen van de fotograven en hebben dan ook een apart onderdeel gemaakt voor de Social Giant dagen. De foto's van de wandelingen van afgelopen jaren zijn hier te vinden maar natuurlijk ook de nieuwe foto's van de spelletjesdag.

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Joelle verwacht pups!

Augustus 07, 2015

Vol trots kunnen wij melden dat de dekking van onze dame Joelle door Mojo (Hefrings-Pride Legend) geslaagd is! In de eerste helft van September verwachten wij dan ook pups van dit prachtige duo. De echofoto’s zijn op de puppagina geplaatst. Verder zullen we de komende weken regelmatig nieuwe foto's van onze Joelle plaatsen zodat iedereen de groei van haar kan volgen. Verder zijn we weer heerlijk met onze honden op pad geweest. Onder andere van de bezoekjes aan Surrae, een nabij gelegen meertje in het bos, waar we graag naartoe gaan voor een heerlijke wandeling en om de honden te laten afkoelen.

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Pups

Juni 12, 2015

De pups van Dizzy zijn inmiddels verhuisd naar hun nieuwe thuis! Verder hebben we nog meer leuk nieuws. Op dit moment zijn we druk bezig om het juiste moment van dekken te bepalen voor onze dame Joelle. Als alles goed mag gaan, en we zijn daarin natuurlijk afhankelijk van moeder natuur, hopen we in september pups te krijgen van onze zandkleurige dame Joelle en een mooie dieprode reu genaamd Mojo (Hefrings-Pride Legend). Voor meer informatie over deze combinatie kunt u de daarvoor gemaakte puppagina bekijken of natuurlijk met ons contact opnemen.

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Pups socialiseren

Mei 17, 2015

We hebben weer een drukke week achter de rug. Naast de visite om te knuffelen en spelen, het verder laten kennismaken met bijvoorbeeld de paraplu en de stofzuiger hebben we ook al gewandeld aan de riem. Meerdere keren per dag rennen ze vol enthousiasme naar buiten om te spelen, bij regenachtig weer blijven we lekker binnen. Op deze manier stimuleren we het zindelijk worden natuurlijk en daarnaast kunnen ze dan lekker even uitrazen. Langzaam aan vertrekken de pups naar hun nieuwe eigenaren, dit weekend zijn de eerste 3 al opgehaald en volgend weekend komt men ook weer voor een groot aantal hondjes. Hoewel er nog 8 pups over zijn is het toch moeilijk een aantal pups te missen, maar we troosten ons met de gedachten dat deze pups weer andere mensen ontzettend gelukkig maken en we zeker zijn van een goed nieuw thuis. Afgelopen week (toen alles nog compleet was) wederom hulp gehad met het maken van foto's, ditmaal tijdens het spelen in de achtertuin. Deze en nog vele andere foto's staan weer op de puppagina, samen met een nieuw filmpje.

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Pups socialiseren

Mei 8, 2015

Nog iedere dag zijn we bezig met het socialiseren. Nieuwe speeltjes en geluidjes komen nog dagelijks voorbij en ze reageren hier erg goed op. Soms in het begin wat voorzichtig maar ze herstellen altijd snel en gaan dan direct op onderzoek uit. Nieuwe foto's en een nieuw filmpje staan weer op de puppagina!

Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Puppy update

Mei 02, 2015

Hoewel deze weken de leukste weken van de pups zijn doordat ze vlug ontwikkelen, ontzettend op ons gefocust zijn, het heerlijk is met ze bezig te zijn en we ze aan vele nieuwe geluiden en situaties blootstellen komt de tijd van afscheid nemen toch ook akelig dichtbij. Gelukkig (voor ons) is het nog niet zover en we genieten dan ook nog volop van onze kanjertjes. Inmiddels is een groot deel van de toekomstige eigenaren op visite geweest. Ook zijn de pups deze week gechipped en zijn de namen dan ook aan de pups gekoppeld, dit is terug te vinden op de puppagina. Tevens is de dierenarts geweest en hebben alle pups hun eerste inenting gehad en daarnaast zijn ze allemaal gezond verklaard! Dagelijks zijn de pups nu los in de woonkamer en/of buiten waar ze heerlijk met elkaar en onze andere honden spelen. We hebben weer veel nieuwe foto's en een nieuw filmpje op de puppagina toegevoegd.

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Puppy update

April 24, 2015

Dagelijks zijn de pups nu uit de werpkist, soms buiten en soms in de woonkamer. . Steeds breiden we het socialiseren een stapje uit door bijvoorbeeld een nieuw speeltje, het harder afspelen van muziek of het spelen met één van onze andere 'volwassen' honden. Voorzichtig aan laten we ze kennismaken met nieuwe voorwerpen en het opdoen van nieuwe indrukken. Inmiddels drinken ze niet meer bij Dizzy maar eten enkel de geweekte brokjes wat ze erg smaakt. Dizzy neemt tussendoor echt haar rust momentjes maar houd ze met een schuin oog nog wel in de gaten, mocht er iets lijken te zijn dan staat ze direct paraat voor een check van haar pups. We hebben weer veel nieuwe foto's en een nieuw filmpje toegevoegd welke je kunt terugvinden op de puppagina. Op dit moment hebben we nog enkele teefjes beschikbaar, bij interesse kunt u met ons contact opnemen.

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Puppy update

April 18, 2015

Het lopen gaat inmiddels al stukken beter en de pups stappen dan ook vrolijk rond. Inmiddels hebben de pups een aantal dagen vlees gehad om te wennen aan vast voedsel. Dit is altijd een enorme bende maar ze genieten er wel van. Inmiddels krijgen ze nu geweekte brokjes maar kruipen af en toe nog bij Dizzy om te drinken. De pups zijn individueel maar ook al gezamenlijk los geweest in de woonkamer. In het begin is het altijd even wennen natuurlijk want hun wereld word ineens een heel stuk groter. Maar ze weten de weg nu goed te vinden en stappen vrolijk rond. Ook zijn ze vandaag met het lekkere weer al even buiten geweest. In het begin weer even spannend maar al snel gingen ze de boel verkennen. We hebben weer heel veel nieuwe foto's en twee nieuwe filmpjes op de puppagina geplaatst.

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Naam thema van het nestje

April 09, 2015

Het thema van het nestje is bekend! Wij hebben gekozen voor het thema 'Disney' en de namen van alle pups zijn terug te vinden op de puppagina! Ook hebben we een filmpje gemaakt van de eerste 2,5 week en er zijn weer heel veel nieuwe foto's bijgevoegd! Met Dizzy en de pups gaat het nog steeds hartstikke goed! De ogen van de pups zijn inmiddels allemaal open en ze beginnen al voorzichtig te lopen, dit gaat nog erg wankel zodat ze nog regelmatig omvallen en is een prachtig gezicht.

Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Puppy update

Maart 31, 2015

We hebben weer nieuwe foto's geplaatst op de puppagina Het gaat nog steeds ontzettend goed met Dizzy en alle pups! .

Picture
Picture
Picture
 
NL

Puppy update

Maart 25, 2015

Tot op heden gaat het nog steeds goed met de pups van Dizzy Ook Dizzy doet het nog steeds hartstikke goed; ze is helemaal weg van haar pups en voed, wast en verzorgt ze met veel liefde. Op haar eet/drink momenten en het snel doen van een plasje na is ze constant bij ze te vinden. We hebben nieuwe foto's toegevoegd aan de puppagina, inclusief een serie individuele foto's van de pups.

Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Puppy update

Maart 22, 2015

Dit weekend hadden we nog wat foto's willen plaatsen van Dizzy met haar dikke buik vol met pups. Dizzy heeft ons echter compleet verrast door afgelopen vrijdagavond al te starten met de bevalling, een volle week te vroeg! Hoewel de meeste pups dan normaliter nog niet levensvatbaar zijn heeft Dizzy toch geweldig werk verricht. Nadat er 3 pups waren geboren bleek de 4de pup klem te zitten en moesten we zaterdagochtend alsnog naar de kliniek voor een keizersnede. In het totaal zijn er maar liefst 13 (!) pups geboren maar helaas hebben 2 pups het niet gered. Momenteel hebben we echter 6 reutjes en 5 teefjes die allen erg sterk lijken te zijn. De komende tijd blijft het nog spannend omdat de pups natuurlijk veel te vroeg zijn geboren. Hoewel Dizzy zaterdag natuurlijk ontzettend vermoeid was doet ze het ontzettend goed! Ze is helemaal verliefd op haar kroost en verzorgd ze geweldig. De eerste foto's van de pups staan inmiddels op de puppagina. Mocht u interesse hebben in een pup dan kunt u natuurlijk met ons contact opnemen.

Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Puppy update

Maart 11, 2015

Inmiddels zijn er weer een aantal weken van Dizzy haar zwangerschap voorbij en dit is inmiddels meer dan duidelijk te zien! Zoals te zien is op de foto's op de puppagina krijgt ze al een flinke buik. Hoewel ze zich nog erg goed houdt merk je wel dat de zwangerschap soms wat ongemakken voor haar meebrengt, die dikke buik zit soms toch echt een beetje in de weg. Inmiddels staat de werpkist natuurlijk al klaar en verdere voorbereiden zijn al getroffen zodat we klaar zijn om over ongeveer 2 weken haar pups te mogen verwelkomen.

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Club match

Februari 13, 2015

Op zaterdag 31 januari was er weer de jaarlijkse clubmatch van Kv Waalwijk welke wij gezellig ieder jaar bezoeken. Dit jaar hadden we Pam, Geni, Shadow en Hero ingeschreven en ze hebben allemaal goede resultaten behaald en daar zijn we dan ook weer erg trots op! Pam werd 1 Uitmuntend in de Veteranenklasse en daarnaast beste teef! Ook mocht ze nog de erering in om haar jaarprijs op te halen in verband met het behalen van haar titel Nederlands Veteranen Kampioen in 2014. Geni werd 1 Uitmuntend in zijn klasse, werd beste reu en won vervolgens van Pam als Beste van het Ras!! Ook hij mocht terug de erering in, daar werd hij helaas niet geselecteerd uit de grote groep. Hero mocht tegen zijn broertje Daska de ring in en het was geweldig om de twee broers zo bij elkaar te zien! Hero won de klasse met een 1e plaats en een veel belovend. Hij moest daarna terug de ring in om het op te nemen tegen zijn zus Shadow die bij de puppyklasse teven een 1 veel belovend had gekregen. Shadow werd beste puppy bullmastiff en ook zij moest hierdoor terug de erering in maar werd helaas niet geselecteerd voor best puppy in show. Daarnaast hadden we Hero en Shadow ook ingeschreven voor de koppelklasse. Hoewel we hiervoor niet echt hadden geoefend leek het ons ontzettend leuk om met beide pups tegelijk de ring in te moeten en te kijken hoe ze het ervan af zouden brengen. Dit deden ze nog verbazingwekkend netjes en omdat Hero besloot het laatste rondje te huppelen wonnen ze net niet maar kregen ze een nette tweede plaats! Al met al een ontzettend gezellige maar ook succesvolle dag dus. Verder is Dizzy enige tijd geleden gedekt door Shane. De dekking is helemaal goed verlopen en we moeten nog even afwachten op het succesvol is geweest tot aan de echo. Uiteraard houden we jullie hiervan op de hoogte!

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Gelukkig nieuwjaar

Januari 09, 2015

Een nieuw jaar is weer aangebroken. We hopen dat iedereen weer een jaar lang kan genieten van zijn of haar bullmastiff! De laatste dagen van 2014 is er hier behoorlijk wat sneeuw gevallen en de honden hebben daar heerlijk van genoten! Om het nieuwe jaar goed te beginnen kondigen wij gelijk ook ons eerstvolgende nestje aan. Dizzy zal hopelijk dit voorjaar haar laatste nestje krijgen. Ze zal gedekt worden door de kanjer Shane of 'Pagan Dragons'. Een mooie heerlijk rustige en lieve reu die ons inziens erg goed aansluit op onze dame Dizzy. Informatie over dit nestje kunt u terugvinden op de puppagina.

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture