Nieuws 2016

NL

Winner en verhuizing Juliet

December 19, 2016

Juliet is inmiddels verhuisd naar haar nieuwe thuis. Het gaat tot nu toe erg goed en we wensen haar een gelukkige toekomst. Op 10 december was de winnershow in Amsterdam. Amber was door ons ingeschreven maar ook Tara was van de partij. De Winner is de grootste show in Nederland en de klasse en competitie was dan ook groot. Hoewel wij tevreden waren over beide dames werd Tara 6e en Amber 5e. Verder wensen we iedereen fijne feestdagen en een goede jaarwisseling!

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Nieuwe foto's van Juliet

December 08, 2016

Juliet haar ontwikkeling staat niet stil! Ze speelt heel graag buiten en is dan ook al bijna zindelijk! Verder speelt ze graag in de ballenbak, in het flessenbad en in de tunnel. Ze vind het allemaal even leuk. Toen ze 6 weken was is ze bij de dierenarts geweest, alles in orde en ze is zelfs even in slaap gevallen op de tafel tijdens het invullen van het paspoortje. We hebben ook weer erg leuke foto's gemaakt. Ze is bijna klaar voor haar grote verhuizing naar haar nieuwe eigenaren.

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Juliet groeit en groeit

November 17, 2016

Met Juliet gaat het hartstikke goed! Ze is inmiddels al flink gegroeid en heeft zich flink ontwikkeld. Toen ze 3 weken was zijn we begonnen met het opstarten van de darmen met vers vlees. Inmiddels eet ze geweekte brokjes en drinkt als ze de kans krijgt nog met regelmaat bij Joelle. Joelle vind dit (ondanks de tandjes) prima maar we merken natuurlijk dat de melkproductie een flink stuk is afgenomen. Juliet vind het ook heerlijk om los in de woonkamer rond te lopen. Ze speelt heel graag met haar grote zus Yasmin (14 maanden) en tante Amber (9 maanden) die, hoewel we ze er soms aan moeten herinneren, verbazingwekkend zacht en lief met haar omgaan. Ook de andere honden komen regelmatig een kijkje nemen aangezien de werpkist bijna de hele dag open staat zodat Juliet zelf kan beslissen of ze lekker gaat liggen slapen of even komt spelen.

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Afscheid Romeo

Oktober 27, 2016

Tot ons grote verdriet heeft Romeo Juliet en ons verlaten. Ondanks de vele pogingen die we hebben gedaan heeft hij het niet gered en is hij op zondag 23 oktober overleden. We zijn erg verdrietig om dit verlies en ook Joelle heeft het moeilijk gehad maar inmiddels heeft ze zijn overlijden geaccepteerd en geeft ze al haar moederliefde aan Juliet. Juliet groeit erg goed en word zeer goed verzorgd door Joelle. Hoewel Juliet naast het drinken bij moeders toch erg veel slaapt gaat Joelle het liefste erbij/er tegenaan liggen. Inmiddels is Juliet 2 weken vandaag en ze begint steeds meer zichzelf op te drukken en rond te stappen, hetzij met wiebelen en uitglijden. Ook zijn de oogjes inmiddels al een aantal dagen open.

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Pups 6 dagen

Oktober 20, 2016

Joelle is weer een perfecte moeder! Ze is bijna niet uit de werpkist te krijgen, wast ze grondig en zorgt dat ze ruim genoeg kunnen drinken. Romeo heeft wel een wat moeilijke start maar wij doen ons best om hem net zo sterk te krijgen als Juliet.

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Pups geboren!

Oktober 14, 2016

Na een zware bevalling voor onze Joelle zijn vandaag de pups geboren! We stellen graag aan u voor: Romeo en Juliet! Een prachtig reutje en teefje liggen nu heerlijk bij Joelle te slapen en drinken. Joelle is gelukkig alweer aan het bekomen van de bevalling en geniet vooral heel veel van haar pups die al grondig geïnspecteerd en gewassen zijn door haar.

Picture
Picture
Picture
 
NL

Laatste dagen zwangerschap

Oktober 10, 2016

De laatste dagen van de zwangerschap zijn aangebroken! We hopen dat alles goed gaat en zien erg uit naar de pups! Joelle is er helemaal klaar voor, zodra er op tv of telefoon een piepend geluidje komt rent ze naar de werpkist. Haar buikje is nog wat verder gegroeid maar we weten dat er niet veel pups zullen worden geboren, als ze maar gezond zijn en met Joelle alles goed gaat zijn wij al gelukkig.

Picture
Picture
Picture
 
NL

Joelle groeit langzaam

September 29, 2016

Joelle geniet van het extra eten en groeit langzaam. Ze vind het ook erg prettig haar rust op te zoeken in de werpkist en ligt hier dan ook regelmatig uren aan een stuk te slapen.

Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Zwangerschap bevestigd!

September 8, 2016

Vandaag zijn we met Joelle naar de kliniek geweest voor een echo. En vol trots laten we dan ook weten dat Joelle half oktober pups verwacht! Dit keer hebben we gekozen voor onze eigen reu Hero (Social Giant Big Happy Monster) omdat wij denken dat zij een goede combinatie zijn kwa grote, exterieur en ze hebben beide een goed karakter. Voor meer informatie kunt u onze nieuwe puppagina bezoeken. .

Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Elsa is verhuisd

September 2, 2016

Helaas had Elsa wat moeite met de drukte in ons huis en gaf ze aan duidelijk voorkeur te geven aan een plaatsje voor haar eigen. Omdat wij het niet prettig vinden honden af te zonderen hebben wij ervoor gekozen een ander plaatsje voor haar te zoeken. In onze ogen gaat het belang van Elsa boven het inzetten in de fokkerij en daarom hebben wij met veel verdriet besloten dat dit voor haar beter is. Gelukkig hebben we dan ook een supergoede plek gevonden waar Elsa alle aandacht en ruimte krijgt bij de familie van Asseldonk. We wensen hun veel geluk met deze lieve, actieve dame en gelukkig worden we goed op de hoogte gehouden door o.a. foto’s.

Picture
Picture
Picture
Picture
 
BE

Belgium Bullmastiff Clubmatch

Augustus 28, 2016

Gisteren was de Belgische Bullmastiff clubmatch, een gezellige show die we ook dit jaar niet konden missen. We hadden Snowy en Amber meegenomen en ingeschreven. Snowy deed het erg netjes, kreeg een uitmuntend maar werd helaas niet geplaatst. Amber stond in een vrij grote puppyklasse maar werd 1e met een veel belovend! Erg trots op beide dames.

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
BE

Gehoorzaamheid examen

Augustus 20, 2016

Deze week hebben 3 van onze dames examen (gehoorzaamheid) gedaan Amber is geslaagd voor de puppycursus en Yasmin en Elsa hebben een nette score behaald voor het examen Basis 1 en zijn dus ook beide geslaagd! Alle dames vinden het erg leuk om te doen en we zijn dan ook trots op hoe ze dit hebben doorlopen en afgesloten.

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Joelle is gedekt

Augustus 13, 2016

Onze dame Joelle is gedekt door ons eigen Hero! Alles is goed gegaan en nu afwachten of het geslaagd is. Voor meer informatie kunt u onze pup pagina bezoeken.

Picture
Picture
 
NL

Social Giant dag

Juni 26, 2016

Wat hebben we een ontzettend leuke dag gehad! Vandaag was namelijk de door ons georganiseerde spelletjesdag voor alle pups van onze kennel. Het was heerlijk om ze terug te zien! De spelletjes werden ook weer vol enthousiaste uitgevoerd, de gedragstherapeuten van KA Waalwijk hebben weer handige tips gegeven, er is weer nieuwe voorraad snoep etc. ingekocht bij de stand van Weka-diervoeders en ook de fotoshoot van Weronika Lemke Photography was geslaagd! We willen alle aanwezige bedanken voor hun komst, gezelligheid en lach waardoor deze dag weer onvergetelijk is geworden! Alle foto’s zijn terug te vinden onder het kopje Social Giant dagen.

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Show in Uden

Juni 19, 2016

Gisteren en vandaag was er show in Uden. Joelle was voor beide dagen ingeschreven. Beide dagen won ze de openklasse met een uitmuntend. Gisteren hadden we Geni ook ingeschreven. Hij vond het erg leuk om te doen en werd 3e met een uitmuntend. Vandaag hadden we Hero meegenomen en ook hij werd 3e in de open klasse met een uitmuntend.

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Familiedag Bullmastiff Vereniging Nederland

Juni 12, 2016

We zijn naar de familiedag van de Bullmastiff Vereniging Nederland geweest. Naast de lekkere barbecue hadden we ons ook opgegeven voor een nestkeuring met het nestje Latin Spells (Joelle X Mojo, geboren 6 september 2015) en het nestje Bob Marley (Snowy X Roy, geboren 4 februari 2016). Beide kregen een leuk keurrapport mee. Het was erg leuk om weer een aantal pups terug te zien en daarnaast een gezellige dag.

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Show in Hulten

Juni 05, 2016

Vandaag was er een hondenshow in Hulten waar we voor hadden ingeschreven. Het was Amber haar eerste show en ze deed het echt heel goed! Ze werd 1e veel belovend in de babyklasse en vervolgens ook nog beste baby bullmastiff! Ook Joelle deed het ondanks het warme weer erg goed! Zij werd 1e in de openklasse en kreeg vervolgens het CACIB en res CAC toegekend. Yasmin was mee voor de gezelligheid en de dames hebben dan ook heerlijk in de badjes water gespeeld wat er voor hen klaarstond, al met al een geslaagde dag.

Picture
Picture
Picture
 
NL

Nieuw thuis voor Tara

Mei 20, 2016

Inmiddels is ook Tara (teefje lichtblauw) naar haar nieuwe eigenaren vertrokken. Afscheid nemen blijft moeilijk voor ons maar ze hebben allemaal wel weer een goede plek gevonden. Op 7 mei zijn we naar het Animal Event geweest. Het was erg leuk om een keer alle activiteiten te zien en de dames (Amber, Tara en Yasmin) te laten plonzen in het water met dit warme weer.

 
NL

Puppies klaar voor vertrek

April 04, 2016

Dit weekend zijn de reutjes naar hun nieuwe thuis vertrokken. De beide dames blijven nog bij ons. Het teefje met het blauwe bandje blijft nog even omdat ze naar België verhuisd, gelukkig komen de eigenaren regelmatig op bezoek zodat we ook van hen alvast een foto hebben kunnen maken en ze al een goede band kunnen opbouwen. Het teefje met het zilveren bandje blijft lekker bij ons wonen en wij stellen u dan ook graag voor aan Amber! De laatste foto’s zijn aan de puppagina toegevoegd.

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Puppy foto's

Maart 24, 2016

We hebben weer veel nieuwe pupfoto’s toegevoegd!

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Puppy foto's

Maart 17, 2016

Vandaag zijn de pups alweer 6 weken, wat vliegt de tijd! En wat een wereld van verschil, 6 weken geleden was het enige wat ze deden slapen en drinken bij moeders en dat is nu wel anders. Ze spelen volop, met elkaar maar ook met de grote honden, met of zonder speeltjes, binnen en buiten. Ze eten en drinken zelfstandig (al willen ze toch bij Snowy nog wel even wat extra's meepikken), ze blaffen en piepen als ze eruit willen en ook het ontdekken van nieuwe dingen doen ze eigenlijk zonder een gespannen reactie. Vandaag zijn ze ook allemaal gechipt en is er dna afgenomen door de raad van beheer. Het enten (wat pas na het chippen kan) staat nu ook gepland. Door het chippen zijn nu ook de namen gekoppeld aan de pups. We hebben gekozen voor het thema Bob Marley en de namen zijn terug te vinden op de puppagina. Ook zijn er natuurlijk weer veel nieuwe foto's geplaatst. Verder willen we iedereen nog bedanken voor de lieve reacties na het overlijden van onze lieve Pam, we zullen haar altijd blijven missen.

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Puppies

Maart 09, 2016

Met de pups gaat het gelukkig wel erg goed. Inmiddels lopen ze geregeld en vooral erg vrij door de woonkamer heen tussen onze andere honden en dat is voor beide partijen erg leuk. We hebben veel nieuwe foto's en een nieuw filmpje op de puppagina geplaatst.

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Pam

Maart 07, 2016

Weer is bevestigd dat geluk en verdriet heel dicht bij elkaar liggen. Terwijl wij erg genieten van onze pups zijn we toch vrij onverwacht onze lieve dame Pam verloren. Enkele weken terug kregen we te horen dat Pam lymfklierkanker had. Ze zat in het beginstadium en met een kleine dosis medicatie was ze gewoon haar gewone, gelukkige zelf. Hoewel we weten dat er dan eens een tijd van afscheid nemen komt, zeker gezien haar leeftijd van bijna 10 jaar, kwam alles in een stroomversnelling toen ze afgelopen maandag een inwendige bloeding kreeg. Binnen enkele minuten van knuffelen, kussen en bedanken voor alles is ze van ons heen gegaan. Voor de mensen die ons kende is het overbodig te zeggen dat Pam heel veel voor ons betekende. Naast alle liefde die ze ons gaf heeft ze ons ook veel geleerd en prachtige nakomelingen geschonken. Onze wereld stond en staat dus nog steeds even stil. We missen haar dan ook verschrikkelijk. Met pijn in ons hart hebben we Pam haar pagina dan ook verhuisd naar In memoriam.

 
NL

Pups

Februari 29, 2016

De pups maken momenteel enorme veranderingen mee Ze zijn nu 3,5 week en na enkele dagen vlees zijn ze inmiddels over op de geweekte brokjes. Daarnaast drinken ze ook nog regelmatig bij Snowy. Snowy vind het geweldig om ze te wassen na het eten en doet dit dan ook trouw na iedere maaltijd. Ook tussendoor doet ze regelmatig een inspectie om ze te wassen en laten drinken. Ook zijn ze inmiddels al een tweetal keer in de woonkamer los geweest en dit zullen we ook dagelijks blijven doen. Hoewel ze nog veel bij een vertrouwd kleedje en dus ook moeder Snowy blijven gaan ze steeds meer ontdekken. Ook mogen de andere honden hun nu besnuffelen zolang ze rustig blijven, anders merk je duidelijk aan Snowy dat ze er niet van gediend is en dat is natuurlijk nog begrijpelijk op deze leeftijd. Ze beginnen ook wat te spelen, met elkaar en soms met een speeltje. Het is erg leuk om ze alles te zien ontdekken. We hebben weer veel nieuwe foto's op de pup pagina geplaatst!

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Puppies en show KV Waalwijk

Februari 21, 2016

Inmiddels zijn de pups alweer 2 weken jong. Ze hebben de eerste wormkuur gehad en groeien goed. Ze stappen inmiddels al aardig rond en hoewel ze er lekker de tijd voor namen zijn ook de oogjes open. Snowy verzorgt haar pups nog steeds erg goed maar ze neemt ook regelmatig even haar rust om even zonder hen te slapen. Dit doet ze het liefste toch aan haar eigen kant van de werpkist zodat ze haar pups wel in de gaten kan houden. Verder was er op zondag 14 februari een show van KV Waalwijk waar we ieder jaar naartoe gaan. Ook dit jaar is Rogier daar naartoe geweest met Yasmin en Geni. Ook Bono (Social Giant Legenda Aurea - broertje van Yasmin) en Barry (Social Giant Booster) waren daar. Naast een hele gezellige dag hadden we ook nog mooie resultaten! Yasmin kreeg een 1e plaats met een Veel belovend en werd Beste vrouwelijke Baby. Haar broertje Bono kreeg eveneens een 1e plaats met een Veel Belovend en won daarnaast van Yasmin voor Beste Bullmastiff Baby en mocht daarom terugkomen in de erering. Hier werd hij helaas niet geplaatst maar het was dan ook een erg lange dag en Bono had er niet zoveel zin meer in wat best begrijpelijk is gezien zijn leeftijd. Toen mocht Barry de ring in ook hij werd 1e, met een Zeer Goed. Als laatste mocht Geni en hij werd naast 1e met een uitmuntend in zijn klasse ook nog Beste Reu en Beste van het Ras en mocht daarom ook terugkomen in de erering. Hier werd hij nog 8e in de rasgroep! We zijn erg trots op alle resultaten van onze kanjers.

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Puppies update

Februari 12, 206

De pups groeien goed dankzij de goede zorgen van moeder Snowy! We hebben weer nieuwe foto's op de puppagina geplaatst.

Picture
Picture
Picture
 
NL

De pups zijn geboren

Februari 04, 2016

Vandaag zijn de pups van Snowy en Roy geboren! Er zijn in het totaal 7 pups ter wereld gekomen maar helaas waren er 2 pups overleden. We vinden het erg sneu dat deze pups geen kans hebben gehad maar dat is de harde realiteit van moeder natuur. Snowy ligt momenteel wel heerlijk te genieten van haar 3 reutjes en 2 teefjes! Het was een zware/ lange bevalling die eindigde met een keizersnede en daardoor heeft Snowy de eerste dag vrijwel slapend doorgebracht. Inmiddels is ze weer volop aan het zorgen voor haar pups en worden ze op hun wenken bediend met melk zodra ze ook maar durven te piepen en hebben ze allen al een goede wasbeurt gehad. We hopen dat alles verder voorspoedig zal verlopen en Snowy en alle pups een mooie tijd tegemoet gaan. Foto's van alle kanjers staan inmiddels op de puppagina. Hero is deze week niet alleen trotse grote broer geworden (Hero is van Snowy haar vorige nestje) maar ook is hij enkele weken terug geröntgend en hebben we deze week de uitslag ontvangen. Vol trots kunnen we melden dat Social Giant Big Happy Monster aka Hero een officiële beoordeling van HD A en ED 0 heeft ontvangen! Deze uitslagen kunnen niet beter en het is dan ook overbodig te zeggen hoe blij we hiermee zijn!

Picture
Picture
 
NL

Snowy is aan het aftellen

Januari 26, 2016

Het aftellen is inmiddels al begonnen, nog enkele weken voor we de pups van Snowy mogen verwelkomen. Hoewel het steeds zwaarder voor haar word om lekker te liggen met haar buik is Snowy nog steeds erg vrolijk. Ze heeft vooral veel honger (kan niet genoeg te eten krijgen) maar zoekt ook al vaak haar rust in de werpkist op. Nieuwe foto's van Snowy staan op de puppagina.

Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Zwangerschap bevestigd!

Januari 14, 2016

De jaarwisseling is hier heel goed verlopen, de honden vinden het vuurwerk gelukkig niet eng maar erg mooi en hebben dan ook veel naar buiten zitten kijken. Een erg leuk gezicht om te zien. Verder hebben we nog meer goed nieuws! We hebben met Snowy een echo laten maken en de zwangerschap is bevestigd! In de eerste helft van februari verwachten we, als alles goed gaat, een mooi nestje pups van Snowy en Roy. Snowy begint al hard te groeien en we zullen dan ook weer regelmatig foto's van haar plaatsen.

Picture
Picture
Picture
Picture