Nieuws 2017

NL

Foto's

27 December 2017

Echt winterweer. Tijd voor wandelingen, sneeuw en ook een gezellig spelletje bij de warme kachel. We wensen iedereen een prettige, hondvriendelijke jaarwisseling toe!

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Afscheid Noor

27 November 2017

Geleidelijk aan merkte we steeds meer verandering aan onze Noor, haar lichaam werd oud en kreeg het steeds zwaarder te voorduren. Hoewel we erg ons best hebben gedaan het voor haar zo aangenaam mogelijk te maken konden we het gevecht van moeder natuur niet winnen. Op 26 november 2017 hebben we, op bijna 10 jarige leeftijd, afscheid moeten nemen van de meest tedere ziel die we kende.

We zullen Noor met haar zachte karakter nooit vergeten!

Picture
 
NL

Dogachtigen

26 November 2017

We zijn bij de Dogachtigenshow in Den Bosch geweest. Dit keer hadden we Snowy en Hero ingeschreven. Ook baby Babs (Social Giant Love Bomb) deed voor het eerst mee. Ondanks dat we met Hero nog niet veel geshowed hebben deed hij het erg netjes en kreeg in een zeer grote open klasse een Zeer goed maar helaas geen plaatsing. Snowy werd 1e in de openklasse, ondanks haar bijna 8 jaar! Voor Babs was het vooral spannend en nieuw maar ze deed het toch goed en werd 4e met een veel belovend. We hadden Snowy en Hero ook ingeschreven in de koppelklasse. Dat was een uitdaging maar erg leuk om te doen. Ze liepen de eerste ronde goed en werden bij de eerste 3 geselecteerd! Daarna was Snowy moe (voor de 3e keer in de ring na een hele lange dag) en had geen zin meer om te rennen, maar ze hebben dus toch mooi de 3e plaats behaald!

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Foto's

25 November 2017

Weer tijd voor wat nieuwe foto's van onze eigen honden. Lekker op de bank, bij ons thuis of tijdens een wandeling.

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Bullmastiff Clubmatch

23 Oktober 2017

Op zondag de 22e was de clubmatch van de Bullmastiff Vereniging Nederland. We hadden 3 van onze dames meegenomen; Amber, Joelle en Dizzy. Naast dat het ontzettend leuk was om weer even met Odin en Babs te knuffelen was ook Woezel (Social Giant Bad Boy) van de partij. We hebben een gezellige dag gehad en hebben ook nog prachtige restulaten gekregen van keurmeester dhr C. Quantrill. Amber won de tussenklasse, Joelle won de openklasse en Dizzy de veteranenklasse. Alle 3 de dames moesten dus terugkomen voor Beste teef en hoewel de uiteindelijke winst daarvan naar iemand anders ging krijg onze Amber toch het reserve toebedeeld. Daarna werd Dizzy ook nog beste bullmastiff Veteraan.

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Rontgenen Amber en Hondenkeuring

02 Oktober 2017

Op 23 September was er een hondenkeuring bij hondenschool Tof waar we aan hebben meegedaan met Joelle, Geni en Snowy. Erg grappig om te doen en we hebben dan ook een hele gezellige dag gehad. Alledrie onze honden zijn tot de halve finale (6e ronde) gekomen in deze afvalrace! Daarnaast is onze Amber officieel gerontgend en we zijn ontzettend trots op de resultaten die niet beter konden zijn! Amber heeft HD A en ED 0!

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Social Giant Spelletjesdag

23 September 2017

Onze Spelletjesdag was ook dit jaar weer een gezellig evenement! Het blijft een heerlijkheid om alle pups terug te zien, te knuffelen, te horen en zien hoe het met ze gaat en bovenal om ze zo'n plezier te zien hebben met de spelletjes! Wij hebben echt genoten en hopen iedereen volgend jaar weer te zien!

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Pups

11 September 2017

Op dit moment hebben bijna alle pups het nest verlaten. Alleen Summer blijft nog even bij ons omdat ze naar België verhuisd, uiteraard krijgt ze wel regelmatig visite van haar eigenaren. We hebben nog intens genoten van de pups deze laatste weken. Ze hebben veel tijd buiten doorgebracht maar er was natuurlijk ook veel tijd voor knuffelen en ook slapen ze natuurlijk nog best wat uurtjes. We wensen alle pups heel veel geluk in hun nieuwe leventje toe!

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Pups

31 Augustus 2017

Inmiddels hebben de pups een aardig vast ritme van eten, slapen en spelen. Als het weer het toelaat lekker buiten maar 's-avonds en als het regent lekker binnen. Van rustig rondlopen is inmiddels geen sprake meer, het is echt een hardloopwedstrijd de werpkist uit zodra ze de klep open horen gaan. Vervolgens springen ze gelijk in de ballen of flessenbak en ook de grote tunnel in de achtertuin is favoriet. Ze hebben zelfs al kennis gemaakt met water, wat we doen op de erg warme dagen. Ook laten we ze steeds meer kennis maken met andere dingen zoals de bezem en diverse geluiden etc. De pups vinden dat soms een beetje spannend maar herstellen allen erg vlot hiervan. Gisteren zijn de pups ook gechipped en is er dna afgenomen. Ook de dierenarts heeft een bezoekje gebracht en alle pups goed nagekeken en hun eerste inenting gegeven. Alle pups waren (gelukkig) weer in orde en zijn gezond verklaard! De karaktertjes ontwikkelen zich steeds verder en ondertussen zijn de laatste voorbereidingen voor de spelletjesdag van aanstaande zondag in volle gang! Foto's van Amber haar favoriete hobby zwemmen die we deze week gemaakt hebben staan op haar pagina, voor nieuwe pupfoto's kunt u de puppagina bezoeken. Vanwege annulering hebben wij nog één teefje beschikbaar.

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Pups

22 Augustus 2017

Alweer 4 weken geleden dat er 9 wondertjes werden geboren en wat doen ze het goed nu! Een aantal keer per dag zijn ze los in de woonkamer en dat is één groot feest! Niet alleen voor de pups is dat erg leuk maar ook de volwassenen vinden het leuk en intressant, zeker nu ze steeds meer contact zoeken en ze echt uitdagen voor een spelletje. Ook zijn ze vandaag voor het eerst naar buiten geweest, en hoewel dat meestal toch gepaard gaat met voorzichtig aftasten rende ze al vlot rond door de tuin! Echt een prachtig gezicht. Als u foto's hiervan en alle andere foto's van deze week wil bekijken bezoek dan de puppagina.

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Pups

14 Augustus 2017

En de pups groeien en ontwikkelen maar door. Inmiddels zijn ze alweer drie weken en al echte hondjes. De karaktertjes beginnen zich te ontwikkelen, ze beginnen te spelen en na een aantal dagen vlees eten ze inmiddels geweekte brokjes. Regelmatig zijn ze nu ook los in de woonkamer en ook onze andere honden vinden ze maar wat intressant en leuk. Yasmin vind het gelukkig ook prima als de andere honden er tussen rondlopen en aan ze snuffelen, zelf gaat ze er nog regelmatig even bij in de werpkist. Inmiddels steeds meer om ze te wassen, inspecteren en voorzichtig mee te spelen als om ze te voeden, dat doet ze nog wel maar de tandjes en hun ruwe geduw en getrek voelt toch wat onplezierig voor haar. Nu ze op vaste voeding zitten mag ze dat ook helemaal zelf beslissen, de ene moeder blijft ze het liefste tot de 8 weken voeden en de andere (zoals Yasmin) geeft er voorkeur aan het voeden eerder te laten. Voor meer pupfoto's zie de puppagina!

Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Pups en Nestthema

09 Augustus 2017

De stamboomnamen zijn uitgezocht en doorgegeven aan de raad! Het gaat nog steeds erg goed met Yasmin en de pups! Ze voed ze nog volledig zelf en ook het wassen is een favoriete bezigheid. Inmiddels zijn de oogjes open en wandelen ze al rond in de werpkist. De ruimte hebben we ook maar gelijk vergroot want het is toch wel een drukke bedoeling met 9 wandelende pups. Inmiddels hebben ze het maken van geluidjes ook al uitgevonden wat vertederend blijft om te horen. Voor meer nieuwe foto's kijk op de puppagina!

Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Puppyfoto's en Dogshow Rotterdam

31 Juli 2017

We hebben weer nieuwe foto's van de pups geplaats! Ook zijn we in Rotterdam naar show geweest afgelopen weekend. Op zaterdag hadden we enkel Amber ingeschreven en die is met een geweldig resultaat thuis gekomen! Ze werd eerst 1e in de jeugdklasse en vervolgen ook nog Beste Bullmastiff Teef! Op zondag hadden we Amber en Dizzy ingeschreven. Amber werd deze dag 2e in de jeugdklasse en Dizzy werd wederom Beste Bullmastiff Veteraan en kreeg hiermee de titel 'Benelux Veteraan Winster 2017'. We zijn weer erg trots op onze dames! De pups groeien erg goed en moeder Yasmin is erg zorgzaam en lief voor ze. Voor meer pupfoto's breng een bezoekje aan onze puppagina.

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Pups zijn geboren

23 Juli 2017

De pups van Yasmin en Hero zijn geboren! We hebben 3 reutjes en 6 teefjes mogen verwelkomen! Gelukkig gaat het met Yasmin goed en ook met de pups lijkt alles prima in orde. Ze hebben allemaal zeer nette gewichten en drinken heerlijk bij mama. Voor meer foto's kijk snel op de puppagina.

Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Yasmin groeit

15 Juli 2017

Ondertussen groeit Yasmin haar buik vlot door. Je ziet de pups al bewegen in haar buik, dat blijft bijzonder. Ze neemt heel veel rust en slaapt veel in haar kist, maar zodra ze denkt dat ze eten krijgt staat ze gelijk vooraan. Nog ruim een week en dan is ze uitgerekend, we zijn benieuwd hoelang ze nog blijven zitten. Verder hebben we ook nog wat foto's van de andere honden toegevoegd terwijl ze heerlijk genieten in de tuin.

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Dogshow Echt

01 Juli 2017

Op zaterdagavond was er een avondshow in Echt waar we Amber en Dizzy hadden ingeschreven. Beide dames deden het weer erg netjes en we kwamen dan ook met mooie resultaten thuis. Amber won haar klasse met een uitmuntend en werd vervolgens ook nog reserve beste teef! Ook Dizzy had er zin in en won haar klasse met een uitmuntend, werd beste bullmatiff veteraan en rende in de erering de sterren van de hemel en werd wederom 3e beste veteraan in show!!

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Pups op komst!

20 Juni 2017

De echo heeft de zwangerschap van Yasmin bevestigd! Eind Juli verwachten wij dus een nestje van onze twee kanjers Yasmin en Hero! We hebben de werpkist gelijk klaargemaakt zodat Yasmin naar wens haar eigen hier kan terugtrekken. Momenteel is ze 's-ochtends behoorlijk misselijk en slaapt ze veel. Je merkt dat niet alleen wij maar ook de honden haar met rust laten, hoewel er af en toe toch echt nog wel gespeeld en geknuffeld word.

Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Lekker genieten

17 Juni 2017

Tijdens dit warme weer beperken we de wandelingen, zoeken het water op en spelen de honden heerlijk in de tuin. Ook is June (Joelle X Hero) op visite geweest en die heeft heerlijk met haar moeder gespeeld en met papa geknuffeld.

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Familiedag BVN

11 Juni 2017

De Bullmastiff Vereniging Nederland organiseerde vandaag een familiedag. Het was heerlijk om daar weer een aantal pups van ons terug te zien! We hebben ook meegedaan aan de nakomelingenklasse met de twee nestjes van Snowy. Erg leuk om te doen en ze kregen dan ook beide een zeer net rapport mee. Wij zijn in ieder geval trots op allemaal.

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Pinkstershow Venray

05 Juni 2017

Er was vandaag show in Venray en daar hadden we Amber en Dizzy weer ingeschreven. Beide dames deden het erg netjes! Amber werd wederom 2e met een uitmuntend en een net keurrapport. Dizzy werd wederom beste bullmastiff veteraan! Vervolgens liep ze in de erering de sterren van de hemel en werd ze ook nog 3e beste Veteraan in Show! We zijn natuurlijk apetrots op onze dames!

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Dogshow Oss

28 Mei 2017

Vandaag was er show in Oss. Dizzy en Amber waren ingeschreven. Het was natuurlijk een warme dag maar met de koeljasjes en een zwembadje om af te koelen was het toch goed te doen. Amber werd 2e met een uitmuntend in de jeugdklasse. Dizzy kreeg een uitmuntend en werd beste Veteraan!

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Pups verwacht

24 Mei 2017

Wij hopen in juli weer pups te verwachten! Als moeder natuur meewerkt verwachten wij in juli 2017 pups van onze dame Yasmin en onze eigen reu Hero. De dekking is goed verlopen en nu is het werk aan moeder natuur. Eind juni weten we of het succesvol is geweest. Voor informatie kunt u de pup-pagina bezoeken.

Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Genieten van het weer en het afkoelen

17 Mei 2017

Zodra de zon schijnt speelt het meerendeel van onze honden het liefste buiten. En we geven ze groot gelijk!

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Wandeling met June

26 April 2017

Vandaag zijn we gezellig gaan wandelen met June (Joelle X Hero). Natuurlijk hadden we moeder Joelle maar ook (half)zusje Yasmin meegenomen. En wat hebben de dames genoten!

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Dogshow Goes

22 April 2017

Op 15 april was er show in Goes. We hadden hiervoor Dizzy en Amber ingeschreven. Dizzy werd 1e en beste veteraan maar kreeg helaas maar een zeer goed. Amber werd 2e met een uitmuntend in de jeudklasse. Wij zijn trots op onze dames!

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Lekker buiten spelen

11 April 2017

Het lekkere weer komt eraan en de honden genieten er ontzettend van!

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Uitslagen Yasmin en carnaval

27 Maart 2017

Yasmin is officieel gerontgend en we zijn erg blij met de uitslag. Onze Yasmin is HD A en ED 0 (beide vrij)!! Ook hebben we met Snowy, Amber, Geni en Yasmin de carnavalsoptocht bezocht.

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Weekendje weg

20 Februari 2017

We zijn met een aantal honden een weekendje naar Texel geweest. We hebben heerlijk gewandeld op het strand, in het bos en bij de slufter.

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Lekker wandelen

12 Februari 2017

Wat is het toch heerlijk om te wandelen met de honden!

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
 
NL

Gelukkig nieuwjaar

03 Januari 2017

Onze honden hebben zich weer uitstekend gedragen tijdens het vuurwerk en gelukkig nergens last van. We wensen iedereen een gelukkig nieuwjaar, vol heerlijke wandelingen en andere activiteiten waar je met je bullmastiff van kan genieten!

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture